1. Anasayfa
  2. VALORANT

Nivera, Team Liquid Kadrosuna Dahil Olmak Üzere

Nivera, Team Liquid Kadrosuna Dahil Olmak Üzere
0

Vitality CS:GO takımı tarafından yedeğe çekilen Nabil “Nivera” Benrlitom, Fransız haber sayfası 1pv.fr‘nin haberine göre Team Liquid’in Valorant takımına dahil olabilir.

İki espor takımı arasındaki anlaşmaya varma süreci hala devam ediyor, ve resmi haberin VCT Masters Reykjavík’ten sonra geleceği düşünülüyor. Eğer anlaşma sonuçlanırsa, Nivera dünya çapında ünlü abisi Adil “ScreaM” Benrlitom ile beraber ilk defa Valorant sahnesine çıkacak.

Nivera, Team Liquid’e Doğru!

Eğer Nivera Liquid’e katılırsa, bu takım için 2021 yılı içerisinde ikinci kadro değişikliği olacak. Avrupalı takım Şubat’ta, oyun içi liderleri (IGL) Adam “ec1s” Eccles ile yollarını ayırmış, yerine eski CS:GO AWP oyuncusu Elias “Jamppi” Olkkonen’i getirmişti. Bu durumun nedeni, takımın performansında düşüş olmasıydı. Transferin ardından ise VCT 2021 EMEA 1. Aşama Challengers finalini kazanan takım, ilk uluslarası LAN turnuvası VCT Masters İzlanda biletini kapmıştı.

Nivera, Vitality CS:GO takımına Kasım ayında 6. oyuncu olarak dahil olup takımın performansını gelir gelmez iyiye çekmişti. Kendisi, BLAST Premier Sonbahar Finalleri‘nde takımın Astralis’e karşı aldığı galibiyette önemli rol oynamıştı. Ancak 19 yaşındaki genç oyuncu, Mart ayında Valve’in aldığı RMR sırasında oyuncu değişimi cezası nedeni ile yedeğe çekilmişti.

1pv.fr’nin raporunda Liquid’in Nivera yerine kimi kadro dışı edeceği belirtilmemiş. Ancak, Valorant’ın çıkmasından bu yana oyunun en iyi oyuncularından olan ScreaM’in takımdan ayrılmayacağı kesin gibi.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments