1. Anasayfa
  2. Espor

5Ronin Koçu Takımdan Ayrıldı

5Ronin Koçu Takımdan Ayrıldı
0

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligini son sırada tamamlayan 5Ronin de akademi koçunun ardından ana takım koçu olan Jack “ili” Langford da takımdan ayrıldı…

Uzun süredir Türkiye’de çalışan İli daha önce Beşiktaş Akademi Bursa Espor ve 5Ronin‘in bir parçası olarak görev yaptı. Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligine çaylak bir kadro ile başlayan 5Ronin ilk yarı bitmeden Mustafa Berk “Ruvelius” Baraklı‘yı nişancı pozisyonunda transfer ettiler. Ayrıca üst koridorları Mayhem yerine de Matilda takıma dahil oldu. Bu değişiklerden sonra takımda daha fazla düşüş yaşandı ardından destek oyuncusu Invoker‘ı takımdan çıkaran 5Ronin destek pozisyonuna uzun süredir profsyenel arenadan uzak olan Korpse‘u getirdi.

Değişikliklerin ardından Gözle Görülür bir ilerleme sağlayan 5Ronin yine de rakiplerinden iyi olmayı başaramadı. Aynı kadro ile hem Akademi Ligi hem Vodafone Freezone Şampiyonluk Liginde boy gösteren ekip Akademi Liginde beşinci Vodafone Freezone Şampiyonluk Liginde son yani dokuzuncu sırayı aldı.

Akademi Ligi formatı dolayısıyla orada da playoff oynayamayan takım, kadrosunda yeniliğe gitmek istiyor gibi görünüyor. İki gün önce gerçekleşen Akademi Ligi koçu ayrılışının ardından as takımın koçu da dün takımdan ayrıldı.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments