1. Anasayfa
  2. Diğer

Assassin’s Creed Valhalla Fiyatı Belli Oldu

Assassin’s Creed Valhalla Fiyatı Belli Oldu
0

Ubisoft’un yeni Assassin’s Creed oyunu geçtiğimiz günlerde canlı yayında duyurulmuştu. Viking döneminde geçecek olan Assassin’s Creed Valhalla bugün ise sinematik video ile duyuruldu.

assassins creed valhalla oyun ici goruntuleri technopat oyun 963x542 1
Assassin’s Creed Valhalla

“Bilinmeyeni Yarat” mottosu ile yeni eserler üreten ve neredeyse tüm Ubisoft serilerinin ana geliştiricisi olan Ubisoft Montreal Stüdyoları bu yapımın da ana yapımcısı. Ubisoft Montreal Stüdyoları bu yapım için yanına 14 Ubisoft stüdyosu daha almış. Bu sayı en son çıkan Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed Odyssey’de 7 idi. Sadece bu bilgiyi göz önüne alarak bile Assassin’s Creed Valhalla’nın oldukça büyük bir yapım olacağını söylemek mümkün.

Assassin’s Creed Valhalla Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Assassin’s Creed Valhalla ön siparişe açıldı. Ön sipariş verenlere özel olacak şey ise “The Way of the Berserker” görevi. Ön siparişe açılan sürümler ve Türkiye fiyatları:

  • Standart Versiyon: 269,00₺

Standart Assassin’s Creed Valhalla deneyimi.

  • Gold Edition: 449,00₺

İçeriğinde ana oyun ile Sezon Kartı bulunmakta. Sezon kartı ile yeni ülkeler, donanımlar, silahlar ve özel içeriklere erişim kazanılacak.

  • Ultimate Edition: 495,00₺

İçeriğinde ana oyun, Sezon Kartı ve Ultimate Paket var. Ultimate paket sayesinde oyunun tüm ek paketlerinin yanında The Berserker Gear Paketi, The Berserker Settlement Paketi, The Berserker Longship Paketi ve Runes Seti bulunmakta.

  • Collector’s Edition: 199,99€ (Türkiye fiyatı belirtilmedi.)
assassins creed valhalla on siparis
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments