1. Anasayfa
  2. Diğer

XBOX 20/20 Etkinlikleriyle X Serisini Sergileyecek

XBOX 20/20 Etkinlikleriyle X Serisini Sergileyecek
0

Microsoft, Xbox Series X sürümüne giden planlarını hazırlıyor. Xbox X Serisi yeni nesil Xbox konsolunun adı olacak şekilde tasarlandığında, Microsoft hayranlara yeni bir soru sordu. X Serisi neye benzeyecek?

Xbox zaten göründüğü gibi en son konsolunun sesini yayınlamış olabilir.
Bunlarla aylık etkinlikler, Microsoft ve Xbox hayranlar ve gelecekteki alıcılar için kesinlikle daha fazla ayrıntı verecek.
Bunun üstüne sıkça sorulan sorulardan biri ”önemli yıl” nasıl olacak sorusuna da şöyle cevap verdi:
“Bu, Xbox için çok önemli bir yıl, gelecek nesil konsolumuz tüm oyunlarımızın ve hizmetlerimizin daha da iyi bir şekilde bir araya gelmesinin önünü açıyor.

  • Hedefimiz Xbox X Serisi ve Halo Infinite’ı başlatmak.
  • 15 Xbox Game Studios ekibinin tümü, Xbox Series X ve Xbox Game Pass için yeni nesil oyunlarda çalışıyor.
  • Dünyanın en iyi geliştirme ekipleri, bu yıl içinde Xbox Series X’te oyunlarını oynamaya hazır hale getirmek için çok çalışıyor.
  • PC oyuncuları için, Halo Infinite, Wasteland 3, Minecraft Dungeons ve elbette Microsoft Flight Simulator dahil olmak üzere Xbox Game Pass ile lansman sırasında tüm önemli sürümlerimizi PC’ye sunmayı planlıyoruz.
  • Konsol ve PC için Xbox Game Pass için sıralanan yeni güncellemeler ve başlıklar var.
  • Project xCloud’u yeni ülkelere ve yeni cihazlara genişletiyoruz ve bu yılın sonunda Project xCloud ve Xbox Game Pass bir araya gelecek, siz ve arkadaşlarınız daha fazla şekilde birlikte oynayabileceksiniz.

Ve daha ayrıntılı bir promosyonun olmayacağını düşündüğünüzde, Xbox 2020’nin oyun masasına getireceği şeyi kırmaya devam etti. Temel olarak, Xbox 20/20 adlı yeni bir program.

“7 Mayıs Inside Xbox bölümünden başlayarak, her ay Xbox dünyasında neler olacağını göstereceğiz, bu yüzden ona ‘Xbox 20/20’ diyoruz.
Bu aylık anlar yılın geri kalanında gerçekleşecek ve Xbox Series X, Xbox Game Studios için bir sonraki aşama da dahil olmak üzere gelecek nesil oyunlarda neler olup bittiğiyle ilgili olarak sizinle iletişim kurmanın, bağlantı kurmanın ve sizinle kutlama yapmanın bir yolu olacak. Xbox Game Pass ve Project xCloud. Her ay farklı bir şey getirecek. Daha fazla ayrıntı için Xbox Wire’a bağlı kalın. “

Yeni Nesil Oyunlar İlk Kez Gösterilecek

Yeni nesil konsol ve oyunlarla ilgili birçok soru işareti oyuncuların kafasını kurcalarken hangi oyunların Xbox Series X’te olacağı da merak edilen bir başka noktaydı. Yapılan açıklamayla birlikte, 7 Mayıs’ta düzenlenecek etkinlikte birden fazla üçüncü parti Xbox Series X oyununun oyun görüntülerinin ilk kez gösterileceği duyuruldu. Microsoft, bu oyunların tamamını açıklamadı fakat en çok beklenen oyunlardan Assassins’s Creed: Valhala’nın da bu gösterimde yer alacak olması, oyun severleri oldukça heyecanlandırdı.

Xbox Series X’in Öne Çıkan Özellikleri

12 Teraflops Ekran Kartı ve DirectX Raytracing özellikleriyle en gelişmiş ve güçlü oyun konsolu olarak değerlendirilen Xbox Series X, sağlayacağı gerçekçi görüntü kalitesiyle ön plana çıkıyor. Bununla birlikte, oyun açılış sürelerini de Özel Üretim SSD ile neredeyse sıfıra indirerek, oyunculara daha iyi bir deneyim sunacağı belirtiliyor. Son olarak, oyunları 120 FPS görüntü hızına kadar destekleyecek Xbox Series X, oyuncuların iştahını kabartacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments