1. Anasayfa
  2. Diğer

Microsoft Discord için 10 Milyar Dolar Ödemeye Hazır!

Microsoft Discord için 10 Milyar Dolar Ödemeye Hazır!
0

Teknoloji devi Microsoft oyun dünyasında elini güçlendirmek için yeni bir adım atıyor. Daha önce oyun şirketi Bethesda’nın sahibi ZeniMAx Media‘yı satın alan Microsoft’un yeni hamlesi oyuncu tarafında. Microsoft, aylık 140 milyondan fazla kişinin aktif olarak kullandığı Discord’u 10 milyar dolar karşılığında satın almak istiyor.130 milyon dolarlık geliri olan Discord için biçilmiş olan piyasa değeriyse 7 milyar dolar.

Xbox konsolu dahil birçok oyunun üreticisi olan Microsoft’un talip olduğu Discord’u daha önce Epic Games ve Amazon da istemişti.Discord aslında ücretsiz bir şekilde kullanılabilen bir platform fakat Discord’un Nitro paketlerini alarak çeşitli özelliklere sahip olabiliyorsunuz.Bunlar yayınların daha yüksek çözünürlüklü olması da olabilir, sohbette size özel emoji atma da olabilir.Bu satın alımın hali hazırda çok popüler olan Game Pass için yapılacağı yönünde bilgiler var.

Bünyesine birçok oyun firması katarak Game Pass’i güçlendiren Microsoft, Discord Nitro‘yu da Game Pass‘e katarak gücüne güç katmak istiyor. Discord’un nasıl bir karar aldığı hakkında bir bilgi yok fakat önümüzdeki günlerde Discord’un kararını açıklamasıyla oyun dünyasında büyük bir satış gerçekleşebilir.

https://www.esporgazetesi.com/fantasyexpo-spring-cup-2021-gruplari-belli-oldu/

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments