1. Anasayfa
  2. Diğer

Sunless Sea Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Sunless Sea Epic Store’da Ücretsiz Oldu
Sunless Sea
0

Epic Games yine sizler için güzel oyunları ücretsiz sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde FM 2020,Watch Dogs 2 ve GTA V gibi bir çok yüksek fiyatlı oyunu bizlere ücretsiz sundu. 2020 yılının son 15 gününde 15 oyun dağıtması ise oyuncular için 2020 yılının en güzel anıydı diyebiliriz. 25 Şubat’ta Epic Games’in ücretsiz oyunu Sunless Sea oldu.

Sunless Sea Nedir?

Sunless Sea, Failbetter Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan, Roguelike ögelerini içeren bir tek kişilik hayatta kalma, keşif ve rol yapma oyunudur. Oyun kitle fonlaması ile yapılan başarılı bir Kickstarter kampanyasının ardından 6 Şubat 2015’te Windows ve OS X için erken erişimden çıkarak yayımlandı.

AKLINI KAYBET. MÜRETTEBATINI YE. ÖL.

Sunless Sea; keşif, etkileyici hikâye anlatımı ve devamlı olarak ölmeye odaklanan bir Gotik Korku RYO’dur.

Devasa bir yer altı denizinde Victoria Dönemi’ne ait bir buhar gemisine kaptanlık yap

Dev yengeçler, önsezili buz dağları ve yarasa sürüleri işini bitirmezse, yamyamlık ve delilik yüzünden nalları dikeceğin kesin. Yine de bu kadim ve siyah okyanus seni çağırıyor. Bu sularda yelken açma cesaretine sahip olanları da değerli ganimetler bekliyor.

İlgi çekici mürettebat üyeleri bul

Lanetli Doktor (Haunted Doctor) ve Kaygısız Topçu (Irrepressible Cannoneer) gibi benzersiz görevlileri işe al. Konuşmaya ikna edebilirsen her birinin anlatacak bir hikâyesi var.

Acımasız ve benzersiz bir dünyada kaptanlık yap

350.000’den fazla kelimeden oluşan hikâyeleri ve sırlarıyla dolu, derin, zorlu bir dünya. Babanın kemiklerini bul. Londra’nın kaderini çiz. Derin suların tanrılarına meydan oku.

Kaptanın ölecek

Kaynaklarını bir nesilden ötekine aktar. Bir aile evi ve yadigâr zulası edin. Yelken açma cesareti gösterip kaybeden ve ara sıra da olsa kazanan denizciler arasında efsaneleş.

Epic Games’in verdiği oyunu buraya tıklarayak ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

MİNİMUM Özellikler

  • İşletim Sistemi: Windows XP veya daha yükseği
  • İşlemci: 2Ghz veya daha fazlası
  • Bellek: 1 GB RAM
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 700 MB kullanılabilir alan
https://esporgazetesi.com/team-liquid-valorant-kadrosuna-jamppiyi-dahil-edebilir/
jamppi
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments