1. Anasayfa
  2. Diğer

FC Barcelona Yeni Rocket League Kadrosunu Açıkladı

FC Barcelona Yeni Rocket League Kadrosunu Açıkladı
0

FC Barcelona, ​​Rocket League Championship Series (RLCS) X.Sezon Kış Bölümü öncesinde yeni kadrosunun geldiğini duyurdu.

Bu ayın başlarında orijinal kadro ile yollarını ayırdıklarını duyurduktan sonra, FC Barcelona eski Nameseekers yıldızı Ronald “Tahz” Oosting’in eski Libertas oyuncusu Riccardo “Rizex45” Mazzotta ve yükselen yıldız Fredi “Blurry” ile birlikte kaptan olarak saltanatı alacağını doğruladılar. Lazarus. Wesley “Kairos” Silva, Eylül ayında Nefarious’taki görevinden ayrıldıktan sonra koç olarak da katılacak.

Nameseekers, her seferinde son aşamayı başaramamış olsalar da bu sezon şimdiye kadar tüm Bölgesel Etkinliklere katılmayı başardılar. Kurtis “Kash” Cannon‘un Reizex45’in eski Libertas takım arkadaşı Mike “Mikeboy” Verkuijlen‘den ayrılıp forma girmesine izin veren taraf, şimdi dünyanın en büyük organizasyonlarından birine imza atarak gelişen kariyerlerinde büyük bir adım attı.

Bu gelecek vaat eden kadro başlangıçta bıraktıkları kadrodan daha az saygın oyuncularla bulundurduğu için haberler karışık tepkilerle geliyor.

https://esporgazetesi.com/cloud9-pubg-mobile-arenasindan-cekildi/
c9

Kaynak; GGRecon

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments