Bizi Takip Et!
kopazar

PUBG

PUBG: PCS3 Turnuva Bilgileri

PCS3 Katılımcı Takımlar, Programlar ve daha fazlası..

PCS3

PUBG Continental Series 3 yani PCS3; Oyunseverleri 5-22 Kasım tarihleri arasında yine seyir zevki yüksek karşılaşmalar izlettirecek.

Dört bölgede gerçekleştirilecek ve günde 4 maçın oynanacağı en iyi PUBG ekiplerini ağırlayacak olan turnuva için herşey hazır.

Resmi Duyuru

PCS3, 5-22 Kasım tarihleri ​​arasında aşağıdaki dört bölgede düzenlenecek:

  1. Asya – Çin, Taipei, Japonya ve Kore
  2. Asya Pasifik (APAC) – Endonezya, Malezya, Okyanusya, Filipinler, Singapur, Tayland ve Vietnam
  3. Avrupa: Avrupa Batı, Avrupa Doğu, Orta Doğu ve Afrika
  4. Kuzey Amerika

Bu bölgesel turnuvalar için toplam birleşik ödül havuzu 800.000 $ iken, her turnuvanın 200.000 $ ödül havuzu olacak. Ayrıca, tüm PCS3 satış kalemlerinin karının % 25’i ek ödül havuzuna uygulanacaktır.

PCS3 ödül havuzu şunlardan oluşur:

  • Her bölge için 200.000 $ ödül havuzu.
  • PCS2 ürün kar satışlarının% 25’i, dört bölgedeki profesyonel takımlara geri dağıtılacak: Karın% 12,5’i bölgesel ödül havuzlarının her birine eklenecek ve% 12,5’i katılan takımlar arasında eşit olarak dağıtılacak.

PUBG CONTINENTAL SERİES ŞAMPİYONLARI

AVRUPAASYAKUZEY AMERİKAPASİFİK ASYA
PCSNORTHERN LIGTSTIANBAOATH GAMINGDIVISIONX
PCS1TSMINFANTRYSGOOT TO KILLQCONFIRM
PCS2FAZE CLANTSGSONIQSDIVINE ESPORTS
PCS3? ???

Dört bölge ve programdaki PCS3 Finalistlerine göz atalım! 

PCS3 ASYA Programları

  • 1. Hafta: / 5-6 @ 19:00 KST / 17:00 ICT / 2am PST / 11:00 CET
  • 2. Hafta: / 12-13, 19:00 KST / 5pm ICT / 2am PST / 11:00 CET
  • 3. Hafta: / 19-20, 19:00 KST / 5pm ICT / 2am PST / 11:00 CET
PCS3 asia takimlari 1
PCS3 Asya Takımları

PUBG CONTINENTAL SERİSİ 3 KUZEY AMERİKA

  • 1. Hafta: / 5-6 @ 16:00 PST / / 6-7 @ 1am CET / 9am KST / 7am ICT
  • 2. Hafta: / 12-13 @ 16:00 PST / / 13-14 @ 1am CET / 9am KST / 7am ICT
  • 3. Hafta: / 19-20 @ 16:00 PST / / 20-21 @ 1am CET / 9am KST / 7am ICT
pcs3 kuzeyamerika takimlari
PCS3 Kuzey Amerika Takımları

PUBG CONTINENTAL SERİSİ 3 PASİFİK ASYA

1. Hafta: / 7-8 @ 17:00 ICT / 2am PST / 11:00 CET / 19:00 KST

2. Hafta: / 14-15 @ 17:00 ICT / 2am PST / 11:00 CET / 19:00 KST

3. Hafta: / 21-22 @ 17:00 ICT / 2am PST / 11:00 CET / 19:00 KST

pcs3 pasifik takimlari
PCS3 Pasifik Asya Takımları

PUBG CONTINENTAL SERIES 3 AVRUPA

  • 1. Hafta: / 7-8 @ 19:00 CET / 10:00 PST / / 8-9 @ 1am ICT / 3am KST
  • 2. Hafta: / 14-15 @ 19:00 CET / 10:00 PST / / 15-16 @ 1am ICT / 3am KST
  • 3. Hafta: / 21-22 @ 7pm CET / 10am PST / / 22-23 @ 1am ICT / 3am KST
pcs3 avrupa takimlari
PCS3 Avrupa Takımları

ESPORGAZETESİ olarak tüm takımlara başarılar.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yorum Yapmak İçin Tıklayın
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Daha Fazla PUBG