1. Anasayfa
  2. PUBG

Eski PUBG Oyuncusu TaylorJay İntihar Etti

Eski PUBG Oyuncusu TaylorJay İntihar Etti
0

Eski bir PlayerUnknown Battlegrounds Profesyonel oyuncusu olan Taylor “TaylorJay” Jeffrey, polisin önünde intihar etti. Eski sevgilisini öldürme teşebbüsünde bulunduğu düşünülen oyuncu, polisin tarafından göz altına alınmaya çalışılıyordu.

Pensilvanya Eyaleti Polis Departmanı tarafından bulunduğu yerin çevrelendiğini fark eden Taylor “TaylorJay” Jeffrey Jonnson kendini vurdu. 24 yaşındaki oyuncu, 5 saat süren polis kovalamasının ardından yakalanmıştı. Ancak polis olay yerine yaklaştığı sırada TaylorJay’ kendini vurdu.

Kendine verdiği yaralardan kurtulamayan oyuncu, olay yerinde can verdi. PennLive sitesinin yayınladığı habere göre eyalet polisi, TaylorJay’in Adams bölgesinde olduğu ihbarını öğlen saatlerinde aldı. Kısa süre sonra profesyonel oyuncunun arabasını tespit eden ekip, dikenli tel ile arabayı durdurdu. Ormana kaçan TaylorJay, bulunduğunu fark ettiği an kendi hayatına son verdi.

Pensilvanya eyaleti polisi Megan Ammerman, yerel medyaya şunları söyledi: “Arabasını durdurmak için dikenli tel kullandık. Araç durduğu noktada kendisi ormanın içine doğru koşmaya başladı. Bu noktada kendisini gözaltına almaya çalışıyorduk. Üzerinde silah vardı, kendini vurup öldürdü.”

TaylorJay, bir gün önce genç bir kadına defalarca kez ateş ettiği iddialarının ardından cinayete teşebbüsten aranıyordu. Daily Voice’ın haberine göre saldırıya uğrayan kadının, TaylorJay’in eski sevgilisi olduğuna inanılıyor. Saldırıya uğrayan kadının hastenede olduğu ve durumunun stabil olduğu bildirildi.

Kısa süren PUBG espor kariyerinde TaylorJay, United ve Exodus gibi organizasyonlar için oynamış, turnuvalardan 16.000$ kazanmıştı. TaylorJay’in eski kız arkadaşını öldürme girişimi iddialarına rağmen PUBG topluluğundaki birçok kişi profesyonel oyuncunun ölüm haberini üzüntüyle karşıladı. Fanlar, eski YouTube videolarının altına oyuncunun PUBG topluluğu tarafından özleneceği ve RIP gibi mesajlar yazdı.

Eski Exodus PUBG takımın arkadaşlarından Jaden “Vegas” James, TaylorJay ile ilgili şunları söyledi:

“Taylor’la ilk tanıştığımda, tanıdığım insanlar içerisinde en pozitif enerjiye sahip olan kişinin o olduğunu fark ettim; her zaman beni kendimi geliştirmeye teşvik etti ve güldürmeye çalıştı. Takıma katılma talebinde bulunduğunda ona bir şans vermek istedim ve pozitif enerjisi beni çok etkiledi. Birkaç ay sonra, turnuvalar kapsamında beraber Dünya’yı geziyorduk, ve PUBG’ye dair en iyi hatıralarımın her adımında Taylor vardı. Huzurlar içinde uyu TaylorJay, çok özleneceksin. Her zaman bir aile olarak kalacağız.”

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments