1. Anasayfa
  2. CS:GO

MIBR’de Yaprak Dökümü FalleN ‘da Ayrılacağını Duyurdu

MIBR’de Yaprak Dökümü FalleN ‘da Ayrılacağını Duyurdu
0

Brezilyalı CSGO yıldızı Gabriel ” FalleN ” Toledo, takımı MIBR‘den ayrılmaya karar verdi. Çoğunlukla oyunun en iyi oyunculardan biri olarak görülen AWPer ve IGL, bu pazar günü bir Twitlonger gönderisiyle düşüncelerini paylaştı.

Bu reklam alanını aktif et!

FalleN’in kararı, organizasyonun TACO, Fer ve koç ‘dead’ dahil olmak üzere üç oyuncuyu kadrodan çıkaracağını duyurmasının ardından geldi. Bir zamanlar dünyanın en iyi CSGO ekibi olarak adlandırılan MIBR takımı, MIBR‘nin kararına nedeninin son zamanlarda beklentileri karşılayamıyor olmasından kaynaklandığını düşünüyoruz.

FalleN, açıklamasında açıkça ifade ettiği gibi MIBR‘nin eski takım arkadaşlarını kadrodan çıkarma kararından açıkça memnun değildi.

FalleN, “Şu anda, bu güzel hikayenin bu bölümünü kapatmak için değerlerime ve kalbime her zamankinden daha fazla sadık kalmam gerekiyor,” dedi. “Bizi hiç terk etmeyen hayranlarla ilgili olarak, oynamayı seçtiğim kadroyu tamamen gözden geçirme kararı öncesinde MIBR ile ilgili memnuniyetsizliğimi iletiyorum.”

https://esporgazetesi.com/woxic-in-cloud9-kadrosuna-katilmasi-muhtemel/
c9

29 yaşındaki oyuncu, “Son karardan memnun değilim,” diye devam etti. “Son haftalar zorlu geçti ve bu yüzden sonraki adımlarımı düşünürken aktif kadrodan ayrılmak istiyorum.”

Kadro düşük performans gösterirken, eski MIBR koçu “dead ESL One: Road to Rio‘daki bir koç bug’ını kötüye kullandığı tespit edildikten sonra ESIC tarafından altı aylığına askıya alındı bu da MIBR‘nin onu bırakma kararını ateşlemiş olabilir.

Ancak FalleN, hayranlarına gelecekte profesyonel sahneye geri döneceğine dair güvence verdi.

Kaynak ; HLTV

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments