1. Anasayfa
  2. CS:GO

Sh1ro IEM Katowice 2021 MVP’si Seçildi

Sh1ro IEM Katowice 2021 MVP’si Seçildi
sh1ro
0

Gambit Esports’un IEM Katowice 2021 boyunca zorlu takımları eleyerek geldiği final turunda; Virtus.pro’yu da eleyip elde ettiği başarının ardından 19 yaşındaki awp oyuncusu sh1ro, kariyerinin ilk MVP ödülünü aldı.

Gambit’in turnuvadaki ilerleyişi tam bir peri masalıydı. Turnuvanın başlarında Evil Geniuses’a karşı alınan erken bir mağlubiyet ile karşılaştılar. Ancak alt kademeden (lower bracket), alınan ard arda galibiyetler ile yükselmeyi başardılar. Gambit turnuvaya giren kağıt üzerinde zayıf oyunculardan oluşuyordu. Hiçbiri kendisini kanıtlama fırsatı bulmuş oyuncular değildi. Ancak finale ulaşana kadar yıldızlar karmasından oluşan: Mousesports, Heroic, G2 Esports, Natus Vincere ve Astralis’e hayatlarının en büyük ikinci mağlubiyetini yaşatan Spirit’i yendiler. Neredeyse imkansız gibi görünen zaferleri aldıktan sonra bile final için favori olarak gösterilmiyordu. Şampiyonluk için yapılan beş haritalık mücadelede; turnuvada yine iyi bir performans sergilemiş bir diğer takım olan Virtus.pro’yu 3-1 yendiler.

sh1ro

Sh1ro turnuva boyunca harika oynadı desek yanlış olmaz. Natus Vincere karşısında performansı en dikkat çekici olan oyuncuydu. Oynadığı 17 haritanın 15’inde 1.27 rating yakalayarak ortalamanın üzerinde bir rating yakaladı. Turnuvadaki parlayışını vurgulayan tek istatistik yakaladığı rating değil ayrıca sh1ro; KAST: %77.8, Etki: 1.16, K/D Oranı: 1.52 ve raunt başına ölüm oranı: 0.48 istatistikleriyle de öne çıkıyor. Pek çok espor sever Sh1ro yeni s1mple’mı ?” tartışmalarındaki yerini çoktan aldı.

Gambit, bir takım olarak çalıştı ve Sh1ro en iyi performansını sergileyemediğinde; takım arkadaşları onun eksikliğini doldurdu. Aynı zamanda sh1ro; turnuvada bir diğer en iyi performans gösteren oyunculardan birisi olan Mareks “YEKINDAR” Galinsk’i de gölgede bıraktı. Bu genç oyuncuların akıllara durgunluk veren performansları tutarlı hale gelirse, bir süredir CS:GO arenasının en iyisi olarak kabul gören; Aleksandr “s1mple” Kostyliev’i geçerek en iyi oyuncu ünvanını alabilir.

https://esporgazetesi.com/ethan-100-thieves-valorant-kadrosuna-dahil-oldu/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments