1. Anasayfa
  2. Espor

Fnc Üst Koridoru Bwipo Rekkles Hakkında Çarpıcı Yorumlarda Bulundu

Fnc Üst Koridoru Bwipo Rekkles Hakkında Çarpıcı Yorumlarda Bulundu
Bwipo
0

Rekkles’in League of Legends 2021 Sezonu için G2 Esports bünyesine katılması kimseyi kayıtsız bırakmadı. Transfer duyurulduktan hemen saatler sonra, eski takım arkadaşı Gabriël “Bwipo” Rau, iki yıllık takım arkadaşının gidişi hakkında konuştu.

Bwipo’nun Gündem Yaratan Yorumları

Fnatic üst koridoru, kişisel Twitter hesabından fikirlerini dobra bir şekilde ifade etmekten çekinmedi.

” Wunder, son iki sezondur AB’nin en iyi üst koridor oyuncusu oldu ve arka arkaya 4 ünvan kazandı. Daha iyi olan ADC (Rekkles), son iki yıldır bahsi geçen ünvanlardan hiçbirini kazanamamışken G2 için alt koridorda kimin oynayacağı neden umrumda olsun?

Daha fazlası da var ama bu benim fikrim.”

Kısa süre sonra Belçikalı oyuncu şunları ekledi:

“İlk önce ilgilenmem gereken şey, bölgedeki en iyi üst koridor oyuncusu olmak. Eğer bunun endişesi yeterli olmazsa o zaman başka şeyler için de endişelenebiliriz.”

Bwipo, son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor ve League of Legends topluluğu tarafından çığ gibi büyüyen tepkilere maruz kalıyor.

Birkaç gün önce, IWillDominate’in yayınında Belçikalı oyuncu, Oskar “Selfmade” Boderek’in değiştirilmesi gerektiğini düşündüğünü açıkladı. Bwipo’nun bunu söylemesindeki asıl neden ise Selfmade’in kendisini çok iyi görmesine rağmen bencil bir oyun tarzına sahip olması.

Bwipo’nun bu sözleri kısa sürede yayıldı ve topluluk arasında tartışmalara yol açtı.

https://esporgazetesi.com/league-of-legends-guncel-transferler/

Bwipo ve Hylissang, Fnatic ile kontratlarını bir sezon daha uzattıklarını açıklamış olsalar da diğer oyunculara ne olacağı henüz bilinmiyor. Yani Selfmade’in bir yıl daha Fnatic ile devam etmesi ihtimali var.

Aynı zamanda Bwipo, bir podcast’te Effort ve T1 hakkında bazı yorumlarda bulunmuş ancak T1 hızlıca onunla iletişime geçtikten sonra kişisel Twitter hesabından uzunca bir özür metni yayınlamıştı.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments