1. Anasayfa
  2. CS:GO

ESL Türkiye Şampiyonası’nda Finalin Adı Belli Oldu

ESL Türkiye Şampiyonası’nda Finalin Adı Belli Oldu
3

ESL organizasyonunun düzenlediği ve INTEL‘in sponsor olduğu 4.600 $ ödül havuzu bulunan ESL Türkiye Şampiyonası 2020 Yaz Sezonu‘nun finale kalan iki takımı da belli oldu.

Türkiye’nin CS:GO arenasında en iyi sekiz takımının yedi hafta boyunca mücadele ettiği ligde sona gelmiş bulunmaktayız. Ligden ilk dört takımının finale çıktığı turnuvada final karşılaşması yarın (13 Eylül) 20.00‘da Sangal Esports9INE arasında gerçekleşecek.
ESL Türkiye Şampiyonası 2020 Kış sezonu‘nda da finalde mücadele eden bu iki takım tekrar karşı karşıya gelecek. Geçen sezonun şampiyonu Boca Boston adı ile 9INE takımı olmuştu.

Lig aşamasında mücadele eden takımların puan durumu şu şekilde ;

esl turkiye sampiyonasi

Yarı final karşılaşmaları ve sonuçları şu şekilde ;

esl turkiye sampiyonasi final

Ligi 2. aşamada bitiren ve yarı finalde İstanbul Wildcats ile karşılaşan Sangal Esports finale çıkan ilk isim oldu. Yarı final karşılaşmasında haritaları 16-3 ve 16-6 kazanan Sangal Esports, şampiyonluk yolunda ne kadar istekli olduklarını gösterdiler.

Ligi rahat bir birincilikle bitiren 9INE, yarı final maçında LOG Esports takımı ile karşı karşıya geldi. Best Of 3 formatında oynanan maçta sırası ile 16-12 | 12-16 | 16-5 kazanan 9INE, ikinci kez şampiyonluk istiyor.

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Deniz Serin
Deniz Serin
3 yıl önce

Daha kimin birinci bitirdiğini bilmiyorsunuz ama haber yapıyorsunuz. Acilen editör değişikliğine gidilmeli.

Deniz Serin
Deniz Serin
3 yıl önce

:d. Haber yapıyorsunuz daha kimin birinci bitirdiğini bilmiyorsunuz.