1. Anasayfa
  2. Espor

Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nda Kayıtlar Devam Ediyor

Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nda Kayıtlar Devam Ediyor
0

Türkiye’nin her yerinden espor severlerin katılımına açık olacak, 180 bin TL değerinde EXEN Coin ödül havuzuna sahip “Bitexen TESFED Türkiye Kupası” kayıtları, 2 Temmuz’da başlıyor. Final karşılaşmaları, uzun pandemi arasının ardından ilk kez canlı olarak, İsfanbul Tema Park’ta gerçekleştirilecek.

Espor severlerin heyecanla beklediği Türkiye’nin tek resmi espor kupası “Bitexen TESFED Türkiye Kupası 2021”, bu yıl sevilen 11 oyunun turnuvalarıyla, heyecan ve rekabet dolu bir espor maratonu vadediyor.

Türkiye’nin her yerinden 16 yaş ve üzeri tüm esporcuların katılımına açık olan şampiyonanın 180 bin TL değerinde EXEN Coin ödül havuzu bulunuyor. Bitexen TESFED Türkiye Kupası’na kayıtlar 2 Temmuz’da başlayıp, her oyunun online elemelerinden 2 gün öncesine kadar devam edecek.

11 FARKLI OYUN!

İlk kez 2019’da ilki düzenlenen ve espor severlerden büyük ilgi gören organizasyon, geçtiğimiz yıl olduğu gibi “Bitexen TESFED Türkiye Kupası” adıyla, Bitexen isim sponsorluğunda yapılıyor. JBL Quantum, Türk Telekom, AXA Sigorta ve Metro FM  sponsorluğunda hayata geçirilen şampiyonanın finalleri Twitch ve Youtube üzerinden yayınlanacak. Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nda 8 takım oyunu ve 3 bireysel oyun yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin her yerinden binlerce espor severin katıldığı ve 125.000 TL’nin üzerinde ödül dağıtılan Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nda, bu yıl:

  • eFootball Pes
  • Fifa21 Fut/Classic
  • Zula
  • CS:GO
  • Rocket League
  • Dota 2
  • NBA2K21
  • Tekken 7
  • HADO
  • Pubg
  • Pubg Mobile

karşılaşmaları yer alacak.

DEV ÖDÜL HAVUZU!

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin her yerinden binlerce espor severin katıldığı ve 125.000 TL’nin üzerinde ödül dağıtılan Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nda, bu yıl eFootball Pes, FIFA 21Fut/Classic, Zula, CS:GO, Rocket League, Dota 2, NBA 2K21, Tekken 7, HADO, PUBG ve PUBG Mobile karşılaşmalarında toplamda 180 bin TL değerinde ödül dağıtılacak!

Temmuz ayından itibaren başlayacak şampiyonanın finalistleri,  pandemi nedeniyle canlı karşılaşmalara verilen aranın ardından ilk kez Ağustos’ta, İsfanbul Tema Park’ta izleyiciyle buluşacak. 

Covid-19 önlemleri alınarak gerçekleştirilecek finaller, yoğun ve rekabet dolu karşılaşmalarla 2 gün boyunca devam edecek. Finallerde karşılaşmaların yanı sıra çeşitli sürprizler, gün boyu açık havada espor severlerle olacak.

Şampiyonlar, 13. Dünya Espor Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek

Final karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından Dota 2, Tekken 7 ve eFootball PES şampiyonları, Uluslararası Espor Federasyonu’nun düzenlediği “13. Dünya Espor Şampiyonası”nda Türkiye’yi temsil etme şansı kazanacak.

Şampiyonlar, bölge elemelerini aşmaları halinde geçen yıl olduğu gibi, 14-20 Aralık tarihlerinde Eylat, İsrail‘de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası Finalleri’ne katılma hakkı kazanacaklar.

Büyük mücadeleye dahil olmak ve turnuvaya kayıt olmak için https://tesfed.theacademys.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz!

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments