1. Anasayfa
  2. Espor

Yılın Gillette Gibi E-Spor Takımı Ödülü Sahibini Buldu!

Yılın Gillette Gibi E-Spor Takımı Ödülü Sahibini Buldu!
0

Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. Geceye spor ve iş dünyasından birçok isim katıldı. Ödüller için adayları jüriler belirledi. Ödüllerin sahipleri ise internet sitesi üzerinden yapılan oylama sonucu belirlendi.

Espor kanadında verilen ödül olan Yılın Gillette Gibi E-Spor Takımı Ödülü ise Beşiktaş Espor‘a gitti. Bu kez üçğüncüsü verilen ödülü daha önce 1907 Fenerbahçe Espor iki kez almıştı. Ödülü Türkiye Espor Federasyonu Kurucu Başkanı Alper Afşin Özdemir; Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Beşikraş Espor Yönetici Esen Erman İpci ve Beşiktaş Espor Takım Menajeri Ege Budak’a takdim etti.

Bu yıl içerisinde birçok ulusal ve uluslararası arenada başarılar elde eden takımların gölgede kalıp Beşiktaş Espor‘un bu ödülü kazanması ise büyük tepki topladı. Beşiktaş Espor’un yarıltğı branşlarda elle tutulur bir başarısının olması ve geleneksel takım sporlarının köklü isimlerinden olan Beşiktaş JK’ne bağlı olmasından dolayı sahip olduğu taraftar kitlesi sayesinde bu ödülü almış olması tepkileri körükledi. Özellike bu yıl içerisinde birçok başarıya imza atmış takımların yöneticileri ve taraftarlar bu tepkilerini dile getirdi.

Bazı taraftların tepkileri:

“Kesinlikle SMB’nin alması gerekiyordu adamlar çok fazla oyunda şampiyon oldular.”

-@Xarchfps / Twitter

“oylama bjk binasında yapıldı galiba :D”

-@BeK0xd / Twitter


“?”

-graineel / Instagram

“Kriterleri Bülent Uslu’mu belirledi ???”

-osmanerols / Instagram

Geçtiğimiz aylarda da benzer bir organizasyonla BBL Esports, yılın espor takımı ödülünü almıştı. Yine birçok taraftar bu duruma haklı bir tepki göstermişti. Bizler de bu tip oylamalarda hem espor takip eden taraftarlara hem de bu ödülleri dağıtan organizasyonlara başarının daha çok ön planda tutulup, sadece taraftarı fazla diye bir takımın veya oyuncunun kendisinden daha fazla hakedenler varken almalarını önlemeleri için çağrıda bulunuyoruz.

Hep birlikte Türkiye’deki esporu geliştirmek ve hakedenlere hakettiği değeri göstermek dileğiyle.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments