1. Anasayfa
  2. VALORANT

UniAgents VALORANT Turnuvasında Büyük Final Belli Oldu!

UniAgents VALORANT Turnuvasında Büyük Final Belli Oldu!
0

Monster Notebook’un sponsoru olduğu UniAgents VALORANT turnuvasında büyük finale çıkan takımlar belli oldu. UniAgents finallerinde; Spontane, CBÜ Espor, Most Wanted, Nişantaşı Üniversitesi, DOU e-Spor, Yeditepe Golden Phoenix, tek yenerim ve YBÜ takımları kıyasıya bir mücadele sergiledi. Bu mücadelenin kazananlar grubu yarı final aşamasında Yeditepe Golden Phoenix takımı rakibi Nişantaşı Üniversitesini 2-0 mağlup ederek büyük finale adını yazdıran ilk takım olmuştu.

Bu mağlubiyetle kaybedenler aşaması finaline düşen Nişantaşı Üniversitesi, Most Wanted ekibinin rakibi olmuştu. Çekişmeli bir karşılaşma izlediğimiz kaybedenler finalinde galip taraf 2-1’lik skorla Most Wanted ekibi oldu. Bu galibiyetle adını büyük finale yazdıran 2. ve son takım Most Wanted ekibi olmuştu.

Monster UniAgents’ya Büyük Final Geldi Çattı!

Yeditepe Golden Phoenix ve Most Wanted arasında oynanacak büyük final karşılaşması bu akşam 19:00’da başlayacak. UniAgents’in şampiyonu olan takım, 50.000 TL ve birçok Monster Notebook ürününün verileceği ödül havuzunda en büyük payın sahibi olacak. Şampiyonluk karşılaşması www.twitch.tv/ubeka_ kanalından sunucular eşliğinde izlenebilecek.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments