1. Anasayfa
  2. CS:GO

Mousesports’un Transfer Listesinde 2 Kişi Var

Mousesports’un Transfer Listesinde 2 Kişi Var
0

Bazı kaynaklara göre Alman organizasyon Mousesports’un transfer listesinde 2 kişi olduğu açıklandı. Takım oyuncuları karrigan ve ChrisJ‘nin yerine acoR ve dexter ile ilgilendikleri söyleniyor.

Mousesports‘un IGL (Oyun içi lider) rolündeki oyuncusu, 30 yaşındaki Danimarkalı oyuncu Finn “karrigan” Andersen Mart 2019 yılında yeni yapılanma olan takıma dahil olmuştu. Temsilcimiz woxic’in de yapılanmanın içinde olduğu Mousesports, günümüze kadar 4 farklı turnuvada şampiyonluk elde etti.

Takımdan ayrılması beklenen diğer ismin ise Chris “ChrisJ” Jong olduğu açıklandı. 30 yaşındaki Hollandalı tecrübeli isim ChrisJ, 2013 yılından beri Mousesports bünyesi altında. Bu süre boyunca 10 Major turnuvası ve 69 LAN turnuva oynayan ChrisJ, 8 LAN turnuvası kazanabildi.

mousesports transfer scaled

Mousesports’un transfer etmeyi düşündükleri ilk isim MAD Lions takımında oynayan 23 yaşındaki Danimarkalı AWP’er oyuncu Frederik “acoR” Gyldstrand. Diğer oyuncu ise Renegades takımında oynayan 26 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Christopher “dexter” Nong.

Transfer edilecek 2 kişi ile muhtemel Mousesports kadrosu şu şekilde ;

estonia flag Robin “ropz” Kool
slovakia flag David “frozen” Čerňanský
lithuania flag Aurimas “Bymas” Pipiras
australia flag Chris “dexter” Nong
denmark flag Frederik “acoR” Gyldstrand

denmark flag Torbjørn “mithR” Nyborg (Koç)

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments