1. Anasayfa
  2. VALORANT

LunarKats, TSM’den Çıkarılması Hakkında Konuştu

LunarKats, TSM’den Çıkarılması Hakkında Konuştu
0

TSM Kadın Valorant kadrosu, geçen hafta Valorant Şampiyonlar Turu Game Changers‘tan hemen önce açıklanmıştı. Katherine “LunarKats” So’nun takıma dahil edilmesinden birkaç gün sonra TSM, iki tarafın da kararı ile kendisinin takımdan çıkarıldığını duyurdu. Bu karar, TSM’nin Cloud9 White takımı ile olan Game Changers elemesinden 24 saat önce açıklandı. Bazı Twitter kullanıcıları, kararın nedeni olarak LunarKats’in SoaR bünyesinde bulunan bir içerik üreticisi ile yazın yaşadığı drama olduğunu ileri sürdü.

SoaR Haleigh tarafından Ağustos’ta atılan, ve LunarKats ile aralarında geçen atışmayı içeren Tweet.

Haleigh’in paylaştığı ekran resimlerinde de görüldüğü üzere LunarKats, kendisi hakkında oldukça ağır iddialar ortaya atmış. Bir Twitch yayıncısının chatinde konuşan LunarKats, Haleigh’i viewbot kullanmak ile suçluyor. Ayrıca SoaR’a girebilmesini de başka nedenlere bağlıyor. Twitlonger üzerinden Haleigh’in yaptığı açıklamada ise kendisi, uzun emekler sonucunda bu noktaya gelebildiğini açıklıyor.

LunarKats, Twitch üzerinden yaptığı açıklama yayınında bu atışmaya değinse de ayrılmasının nedeninin bu olmadığını dile getirdi. Açıklamasına göre ayrılmasının nedeninin, 2019’daki bir Snapchat videosu. İddialara göre videoda LunarKats, kendisine kaba davranan bir fast-food çalışanı hakkında atıp tutuyor. Daha sonra gelen sert tepkiler nedeniyle de videoyu kaldırıyor. Ancak videoyu kaydeden biri, bunu direkt olarak TSM’ye ileterek organizasyonu durumdan haberdar ediyor. Bu nedenle de iki taraf, anlaşmalı olarak yollarını ayırıyor.

Yayında, binlerce takipçisi karşısında üzgünlüğünü gösteren LunarKats, pişman olduğunu dile getirdi. Bu durum için 2019’da da özür dilediğini, ancak hala davranışından ötürü çok üzgün olduğunu söyledi. Bu olaydan ders çıkarttığını da ekleyen LunarKats, artık Snapchat’i kullanmadığını dile getirdi. Ayrıca TSM ile olan anlaşmayı feshedenin de kendisi olduğunu vurguladı ve organizasyonun ona zarar gelmemesi için çabaladığını da dile getirdi. Haleigh ile aralarında geçen durumda kendi hatasını kabul eden LunarKats, sosyal medyadan bir süreliğine ara vereceğini söyledi.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments