1. Anasayfa
  2. VALORANT

Atahan “Mr_Kane” Dikmen Sorgu Odasında!

Atahan “Mr_Kane” Dikmen Sorgu Odasında!
0

Bu haftaki sorgu odası konuğumuz SuperMassive Blaze Valorant kadrosunun(pAura, russ, Izzy, Turko, Brave) oluşmasında büyük emeği geçen takımın menajeri Atahan “Mr_Kane” Dikmen, instagram takipçilerimizden gelen soruların arasından seçtiğimiz 11 tanesini cevapladı. İşte Mr_Kanein verdiği cevaplar;


1) Şimdiden favori takımlar arasına girdiniz, bunun oyuncular üzerindeki artıları ve eksileri neler? @_mutedil_

“Teşekkürler favori takımlar içinde gösterdiğiniz için, bunu belirleyen sizlersiniz sonuçta. Oyuncular üzerinde + veya – olduğu durumu konuşursak kadroya transfer edilen oyuncuların hepsi önceki kulüplerinde bu hisleri yaşamış oyuncular olduğu için öyle bir durum yok diyebiliriz.


2) Büyük transferlerin sebebi Blaze Esports’un kendi bütçesi mi yoksa SuperMassive ile yapılan ortaklığın meyvesi mi? @roisehq

“İki kulüpte, bu kadroyu kurabilecek düzeyde kulüpler. Blaze tarafının şu ana kadar kadro kurmamasının sebebi SuperMassive tarafını beklediğinden ötürü değil , kulüp sahibinin eski mevkisinden ötürü mayıs ayına kadar Riot Games oyunlarında yer alamamasından ötürüydü.”


3) CS:GO tarafında da böyle büyük bir yatırım düşüncesi var mı? @risustrr

“Kısa vadede böyle bir planımız yok.


4) Türkiyedeki en iyi jett oyuncularından russ, neden sova oynayacak? Kendisi istediyse neden istedi?

Bu sorunun muhattabı ben değilim aslında. Batuya, Igl’imiz Melih’e ya da takım koçlarına sorarsanız daha güzel cevaplar alacaksınızdır ki açıklama yapmışlardı. Sadece şunu söyleyebilirim biz bir oyuncuyu transfer ettikten sonra sen sovasın bak yoksa maaşını ödemeyiz gibi bir teklifle gitmiyoruz. Transfer sürecinde bunların hepsi konuşuluyor. Kimse istemediği bir rol için transfer olmaz.


5) cNed’e teklif gitti mi? @thealpego

“Evet. Kendisi bayrağımızı Avrupada dalganlandırmaya devam etmek istedi.”


6) Koçluk görevi için yabancı(EU) hoca düşünüyor musunuz? @emre_karakayaax

“Bu sezon değil ama önümüzdeki sezonlarda böyle bir ihtimal hep mevcut olacak (bu sırada euro düşer inşallah :D )”


7) Valorant oyuncuları arasında sizi en çok zorlayan transfer hangisiydi? @onurhannns

“Beni zorlayan bir transfer yaşanmadı sadece biraz bekletildiğimiz durumlar oldu ama pek önemli konular değil sonuçta diğer kuluplerin de planlama yapması gerekiyor. Kimi almak istesek önce kulübünden izin aldık daha sonra oyuncunun kendisiyle görüştük ve anlaştık en son kulupler tekrar masaya oturup bu işi bitirdik.  “


8) Gaming house düşünceniz var mı? Varsa içeriğinde(projede) neler olacak. @burakay_98

“GH projesi aylardır olan bir konuydu zaten hatta pandemi olmasaydı çoktan PUBG tarafı için açılmış olurdu. 1-1.5 ay içinde hallolacağını düşünüyorum, kulüp yönetimi ev bakmaya başladı bile.  İçeriği ile ilgili üzülerek söyleyebileceğim şey hot tube olmayacak olması.”


9) Yayıncı kadrosu kurulacak mı? @mehmetaaakif

“Superstar yayıncı kadrosu kurulmayacak, zaman içinde bizi iyi temsil edebileceğini düşündüğümüz iyi yayıncılarla anlaşma sağlayabiliriz ama bu başvuruyla değil de sanki biraz bizim seçimimizle olur gibi.


10) Takım içi uyum sağlandı mı, oyuncular anlaşabiliyor mu? @fatihkrtlmss

“Takımın arkadaşlık yönünden bir sıkıntısı yok, antrenmanlar çok daha yeni başladı ama iyi gidiyor. Zamanla paralel olarak iletişim ve oynayış ilerliyor.


11) Planlar arasında akademi takımı var mı? @lildemiraqi

“Kısa vadede böyle bir planımız yok ama olma ihtimali mevcut . Tabi ki Riot’un kurallarını da okumak lazım, mesela PUBG’de akademi takımı kuramıyoruz çünkü aynı organizasyondan iki takımının bir turnuvada oynaması yasak.”

Atahan “Mr_Kane” Dikmen’e röportaj teklifimizi kabul ettiği için Espor Gazetesi olarak teşekkür eder, espor kariyerinde başarılar dileriz.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments