1. Anasayfa
  2. CS:GO

Team Envy CS:GO Takımıyla Yollarını Ayırdı

Team Envy CS:GO Takımıyla Yollarını Ayırdı
0

Takım tarafından yapılan açıklamaya göre Dallas merkezli köklü Amerikan Espor organizasyonu Team Envy, mevcut CS:GO kadrosunu transfer listesine koydu. Tahminlere göre Team Envy ilerleyen zamanlarda da oynayacakları bir turnuvadan sonra takımdakilerle yollarını ayıracak.

Flashpoint organizasyonunun kurucu üyesi olan ve Team Envy kurucusu Mike “hastr0” Rufail, şimdilik arenadan çekileceklerini dile getirdi. Ayrıca kasım ayında Envy’in 2021 CS:GO takımı için önceki üç yıldan daha fazla bütçe ayırdıklarını belirtti.

Envy, Vincent “⁠Happy⁠” Schopenhauer liderliğindeki DreamHack Winter 2014 Major şampiyonu LDLC kadrosunu bünyesine katarak 2015 yılının başlarında CS:GO arenasına giriş yapmıştı. İlk yıl bazı şampiyonluklar elde eden takım sonraki iki yıl boyunca başarı gösteremedi. Böylelikle Fransız kadroyla 2018 yılının ortalarında yollar ayrılmış oldu.

Envy daha sonra Noah “⁠Nifty⁠” Francis, Josh “⁠jdm64⁠” Marzano ve Stephen “⁠reltuC⁠” Cutler gibi isimlerin yer aldığı Kuzey Amerika kadrosuyla anlaştı. Bu kadro da beklenilen başarıyı gösteremeyince 2020 yılının başında günümüzdeki temsilcimiz Buğra “Calyx” Arkın’ın da olduğu Avrupa karması takımla mücadeleye devam etti.

Takım tarafından ilk açıklama Thomas “Thomas” Utting’den geldi.

Transfer listesine yerleştirildim ve yeni seçenekler aramaktayım. Bazen riskler almak zorunda olursunuz, maalesef aldığım bu risk planladığım gibi gitmedi. Kötü tercihlerle beraber hayatınızdaki iyi şeyleri de görmelisiniz. Kısacası yeni bir takım arıyorum.

Transfer listesine yerleştirilen Team Envy CS:GO kadrosu şu şekilde ;

germany flag Nikola “LEGIJA” Ninić
poland flag Michał “MICHU” Müller
Turkey flag Buğra “Calyx” Arkın
usa flag Noah “Nifty” Francis
united kingdom flag Thomas “Thomas” Utting

poland flag Jakub “kuben” Gurczynski (Koç)

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments