1. Anasayfa
  2. Espor

Evil Geniuses Valorant Kadrosunu Duyurdu

Evil Geniuses Valorant Kadrosunu Duyurdu
Evil Geniuses
0

Evil Geniuses ilk Valorant kadrosunu, Christine ‘Potter’ Chi liderliğindeki ve eski espor kuruluşunun bu haftaki Valorant Champions Tour başlangıcından önce “ezber bozan” olarak adlandırdığı karma cinsiyetten oluşan kadrosunu açıkladı.

Valorant, büyüyen e-spor sahnesinde çok sayıda tamamen erkek ve tamamen kadın kadroların ilk kez sahneye çıktığını gördü ancak EG farklı bir yol izledi. Organizasyon, yarışmanın ilk karma cinsiyet kadrosuyla sahneye çıktı. Bu takım diğerleri gibi değil.

Organizasyon 28 Ocak’ta yaptığı duyuruda;

“Bir Valorant kadrosu kuruyoruz ve her şeyi kendi yöntemimizle yapıyoruz. İyi bir fikriniz varsa, bizi bağışlayın. Bu bir hile değil. Bu bir oyun değiştirici. ”

Evil Geniuses, bugün de “oyunda devrim yaratma” sözünü başlatıyor; yeni kadro 27 Ocak‘ta Valorant Challengers Open Qualifier‘da yarışacak.

Karma kadro, eski Counter-Strike profesyoneli ve hayranların favorisi olan ve daha sonra kadrosunu oluşturmak için krallığın anahtarlarını veren Potter ile başladı. Yeni EG kaptan;

“Evil Geniuses bana özel bir şey yaratma ve ortaya çıkan Valorant sahnesini tanımlamaya yardım etme fırsatı verdi. Sanırım pek çok insanı şaşırtacağız. Bu projeyi başlatmak için çok heyecanlıyım. Bizi alkışlayın. “

Evil Geniuses Valorant Kadrosu;

OyuncuEski TakımRolü
Christine ‘Potter’ ChiGX3IGL
Claudia ‘Clawdia’ CheGX3Açıklanacak
Aleksandar ‘Aleksandar’ HinojosaMoon RaccoonsAçıklanacak
Nolan ‘Temperature’ PepperMoon RaccoonsAçıklanacak
Ronan ‘Osias’ Jeremiah JavelonaMamba Mode GamingAçıklanacak
https://esporgazetesi.com/ebrar-bilgisayar-ile-teknolojide-ne-kadar-bilgilisin/
Ebrar

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments