1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Geliştiricileri Koşarak Vurma Mekaniği Hakkında Konuştu

Valorant Geliştiricileri Koşarak Vurma Mekaniği Hakkında Konuştu
0

Valorant geliştiricileri, koşarken atılan kafadan vuruşlar ile ilgili konuştu.

Valorant’ta kuşkusuz en çok şikayet edilen şey, koşarak isabetli atış yapılabilmesi. Bu problem daha önce birçok profesyonel Valorant oyuncusunun tweetlerine de konu oldu. Bütün oyuncular tarafından eleştirilen bu mekaniği geliştiriciler sonunda ele aldı.

Bozuk bir mekanik olarak adlandırılan sıkıntıyı oyuncular çokça kez Riot Games’e şikayetlerini ilettiler. Yapılan resmi açıklamada Riot, planladıkları düzenlemeleri dile getirdi.

100 Thieves oyuncusunun isyanı

Güncelleme 2.01‘de odaklanan düzeltmeler, genellikle Split haritasındaki değişiklikler ve Jett’in sis bulutlarının nerflenmesi ile ilgiliydi. Valorant geliştiricileri 2.02 güncellemesinde odaklarının koşarak vurmadaki dengesizlikler olacağını belirtti.

Geliştiriciler, 28 Ocak’ta yayınlanan Valorant’a Sor’da bazı önemli notlar söyledi. Aynı anda birçok sistemi değiştirmemeye dikkat ettiklerini belirten geliştiriciler, aksinin dramatik vuruş değişikliklerine ve öğrenilen alışkanlıkların bozulmasına neden olacağını vurguladı.

Yeni yamanın başarılı olması durumda koşarak atılan isabetli atışların önüne geçileceğine inanılıyor. Ancak bu değişiklikler, oyuncular tarafından Riot üzerinde kurulan baskının azalmasına yardımcı olacak mı merak konusu.

Eğer her şey plana göre giderse, koşarak atılan kafadan vuruş terörü son bulabilir. Böylece başka silahları ön planda görebiliriz.

https://esporgazetesi.com/cnedin-yeni-takimi-raise-your-edge-oldu/
cned
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments