1. Anasayfa
  2. VALORANT

SuperMassive Blaze’de Yaşanan Ayrılıklar Hakkında Neler Söylendi?

SuperMassive Blaze’de Yaşanan Ayrılıklar Hakkında Neler Söylendi?
0

Bildiğimiz gibi geçtiğimiz günlerde ilk olarak SuperMassive Blaze’in yıldız SOVA oyuncusu Batuhan “russz” Malgaç, takım tekliflerini değerlendireceğine yönelik bir tweet attı. Bu tweetin şaşkınlığını henüz üzerimizden atamamışken takımın IGL oyuncusu Melih “pAura” Karaduran ve hemen ardından clutch oyunlarıyla kendini bizlere hayran bırakan Mehmet “Turko” Özen de takım tekliflerini değerlendirmek için takımından izin aldığını açıklayan bir tweet attı. Peki bu beklenmeyen açıklamalar sonucunda Twitter’da neler yaşandı?

İlk olarak SuperMassive Blaze Kurucu Ortaklarından Bora Koçyiğit konuyla alakalı bir tweet attı:

“Bugün bizim için çok değerli oyuncularımızdan LFT mesajı atanlar oldu görüldüğü üzere. Bizim @supmassblaze olarak ilk gün ki vizyonumuz ne ise bugün ki düşüncemiz de odur. Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olarak ülkemizi global turnuvalarda en iyi şekilde temsil etmek! Elbette dönem dönem kadro değişiklikleri olacak ama bu amaç hiçbir zaman değişmeyecektir. Bu takımı kurmak kolay değildi, biz kurduk. Her biri tek tek çok değerli oyuncular kariyerleri için müthiş bir 4 ay geçirdiler. Bu nedenle biz x tl/usd ödediysek onları almak için bugün değerleri min 2x. Onlar için iyi olacak, özellikle yurt dışında kariyerlerini daha ilerletecek fırsatlar olursa biz de kendilerine elbette yardımcı olacağız. Ama yarın ki @supmassblaze bugün kinden daha güçlü olacak!”

LFT açıklamaları gelmeden önce Turko, ESA Esports’un PROTALKS programına konuk olmuştu ve ipucu sayılabilecek bazı açıklamalarda bulunmuştu. İşte Turko’nun LFT öncesi takımla ilgili açıklamaları:

Turko ise takımın antrenmanlarda çok iyi oynadığını fakat turnuvada sıkıntılar yaşadıklarından bahsetti.

Peki takipçiler bu konuya nasıl tepki gösterdi?

@alarArslanta1: Şaka yapıyorlar bence ciddiye almadım

@ErsoyYigit1: nası ya smb tüm kadroyu dagıtıcak sanırım kısa bi süre icinde tüm türk takımları arasında en büyük başarıyı gösteren bi kadroydunuz umarım hepinizi iyi yerlerde görürüz gl

@lividPhish3r: BİTMESİN HİKAYEMİİİİİZZ BU NE BİÇİM SON BÖYLEEEE. Bol ama çok bol şans, umarım smb için de senin için de paura için de en iyisi olur abi yolun açık olsun.

@th3N__: Olmayacağından adım gibi eminim ama kim istemez ki bi BBL russz vakası daha

@mambagomis: russ avrupadan teklif bekliyor

@AVT_Salih: abi forma iade alıyormusunuz 1 kere giydim

@XeanaOnline: Kurun bozun, kurun bozun. Her maçtan sonra yeni takımız daha iyi olacak demeyin artık. Ömrünüz bu kadar zaten.

@BrawlFate: Bu saatten sonra valoda bir Türk takımın diğer ülkelere karșı bașarılı olma ihtimali 0 gibi bir șey kaldı bence, zaten aradaki fark açıktı SMB yeni kurulmasına rağmen çok yakındı ama dağılmadan sonra imkansıza yakın gibi…

@RichestPoverty: ulan takımı kuralı 3 ay oldu tr şampiyonu olup dünya şampiyonu arkasında avrupa 2.oldunuz. Nereye?

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments