1. Anasayfa
  2. VALORANT

SuperMassive Blaze Kader Maçından Galip Ayrıldı

SuperMassive Blaze Kader Maçından Galip Ayrıldı
0

Temsilcimiz SuperMassive Blaze için bugün kader günlerinden biriydi. Grubundaki ilk maçını Acend’e karşı 2-0 kaybeden temsilcimiz bugün karar maçına çıktı. Kaybetmeleri durumunda turnuvadan eleneceklerdi. Bu denli önemli maça çıkan temsilcimiz her ne kadar zorlansa da Güneydoğu Asya temsilcisi Paper Rex’i 2-1 geçerek A grubunun kaybedenler finalinde Acend ile eşleşti.

Maç temsilcimizin seçimi olan Haven haritası ile başladı. Paper Rex maça hızlı başladı ve 4-0 öne geçti. Temsilcimiz bu seriye karşılık vermeyi bildi ve maçı 10-5’e getirdi. Savunma tarafında retake senaryolarında yaşadığımız sorunlar bize pahalıya patladı ve geri dönen taraf bu sefer Paper Rex oldu. Böylece ilk haritayı Paper Rex 14-12 kazandı.

İkinci harita Breeze’e geldiğimizde ise işler Paper Rex için hiç iyi gitmedi. Temsilcimiz maçın başından sonuna kadar ağırlığını koyarak bu haritayı 13-2 gibi net bir skorla kazandı ve maç son harita olan Split’e kaldı.

Karar haritası olan Split’in birçok bölümünde git geller yaşandı. Kıran kırana geçen haritaya temsilcimiz iyi başladı. Ancak Paper Rex‘in cevabı da gecikmedi ve ilk yarı 6-6 noktalandı. Brave‘in olağanüstü harita geçirdiği ikinci yarıda temsilcimiz ipleri iyice eline aldı ve haritayı 13-10 kapayarak maçı da 2-1 ile geçti.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments