1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Ajanı Skye First Strike Turnuvasında Yer Alacak

Valorant Ajanı Skye First Strike Turnuvasında Yer Alacak
0

Riot Games Skye ‘yi kitlelere çıkarmaya hazırlanırken Valorant’a taze kan geliyor. Bir sonraki Öncü Ajan, kutusundan çıkıp birinci şahıs nişancıya damgasını vurmaya hazırlanıyor. 13. Ajan’a kendi fragmanıyla çoktan ilgi gösterildi ancak Skye’nin ilk çıkışı yaklaştıkça, bu kızıl saçlı kadın kahraman hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.

Valorant Ajan Skye ile ilgili en büyük soru, e-spora ne zaman hazır olacağıdır. League of Legends gibi diğer Riot oyunlarında, yeni karakterler genellikle bir süre rekabet devrelerinin dışında tutulur. Bu şekilde, geliştiriciler herhangi bir karışıklığı giderebilir ve turnuvaların olumsuz etkilenmemesini sağlayabilir. Riot, First Strike elemelerinin önüne geçmek için hazır olacağını ve can atacağını doğruladığı için Skye’ye gelince iyi haberler var.

Sizce Skye First Strike Turnuvasında Olmalı mı ?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Skye, 27 Ekim‘de Valorant’a geliyor ve yaklaşan First Strike elemelerinde yer alıp almayacağına dair sorulara yol açıyor. Twitter’da paylaşan Riot, 9 Kasım‘da Ajan listesinin bir parçası olacağını doğruladı. Buna ek olarak, geliştiriciler, yeni Icebox haritasının da 24 Kasım’daki turnuva rotasyonundan önce hazır olacağını söyledi.

Bu, Skye‘nin oyunun metasını değiştirmeden önce iki hafta bekleyeceği anlamına gelir. Büyük resme bakıldığında gelecekteki Ajanlar ve haritalara da çevrilmelidir. Teorik olarak, yeni Ajanlar sıralamada iki hafta sonra espor sahnesine hazır olurken, yeni haritaların bir ay beklemesi gerekecek.


FİRST STRİKE NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ?

Riot’un espor mücadelesine girmek için Ignition Series‘i kullanmasının ardından First Strike Turnuvası, Riot’un kendi Valorant etkinliğine ilk kez ev sahipliği yapacağı için bir kilometre taşı anıdır.

https://esporgazetesi.com/kendinemuzisyen-in-pro-valorant-ayarlari/
KendineMüzisyen

Kaynak; GGRecon

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments