1. Anasayfa
  2. VALORANT

Hintli Valorantseverler için Mumbai Server Denemelerine Başlandı

Hintli Valorantseverler için Mumbai Server Denemelerine Başlandı
0

Asyalı oyunseverlerin merakla beklediği komşu oyun server bağlantıları ile ajan seçtikleri ama artık buna son verilecek bir gelişme Mumbai Server sunucuları yolda. “Ne kadar erken, o kadar iyi”, bir Riot Games çalışanı daha önce 2020’nin sonlarına kadar Güney Asya’da Valorant sunucularını oyunseverlere sunma planlarını ortaya koymuştu. Sunucular şu anda yayında! Valorant için 16 Eylül tarihli bir güncellemede, veri madencileri ayrıca Hindistan’ın Mumbai kentine yeni sunucuların geldiğini gösteren gizli dizeler buldular.

https://esporgazetesi.com/100-thieves-valorant-takimina-supriz-transfer/

Amiral gemisi birinci şahıs nişancı unvanının yayınlanmasından önce, geliştiriciler dünyanın her yerindeki kullanıcılara 35 ms‘den daha az ping sağlama sözü vermişlerdi. Tüm dünyayın etkileyen Koronavirüs salgını nedeniyle istenmeyen gecikmelere yol açmış olabilir, ancak geliştiriciler bölgelere hızlı bir şekilde sunucular ekliyor.

mumbai servers
Hindistan Valorant Sunucu Deneme Maçları

Oyunda birçok sunucu olmasına rağmen dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların hepsine yetişmek çok mümkün olmuyor. Valorant Hindistan ‘ın Mumbai kentinde Güney Asya sunucularının kurulmasından önce; bu bölgedeki çok sayıda oyuncu daha önce Singapur sunucularına veya bazen Hong Kong‘daki sunuculara bağlanıyordu. Bombay’a sunucuların gelişiyle, dünyanın bu bölgesindeki binlerce Valorant meraklısı büyük ihtimalle havai fişeklerle kutlayacak. 

valorant hindistan
Hindistan Valorant Mumbai Server Denemeleri

Ek olarak, Güney Asya sunucularının yanı sıra, Orta Doğu’daki Valorant sunucuları ve Arapça web siteleri de yayına girmiş bulunmakta.

Riot geliştiricileri, Mumbai sunucularının yayına girdiğini ancak sandbox modunda olduğunu onayladı.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments