1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Türkiye 2.Aşama Challengers 1 Şampiyonu Futbolist Oldu

VCT Türkiye 2.Aşama Challengers 1 Şampiyonu Futbolist Oldu
Challengers 1
0

VCT 2.Aşama mücadelelerinin ilk aşaması olan Challengers 1 tamamlandı. Finalde OXG-FUT mücadelesine hep birlikte tanık olduk. Nefes kesen Bo5 formatındaki finalde Futbolist rakibini 3-0 ile geçerek şampiyon oldu. Böylece turnuva sonunda Futbolist 8.000 €, Oxygen Esports da 5.000 € elde etmiş oldu. Rakibine harita puanı dahi vermeyen Futbolist EMEA finallerine katılma hakkını elde etmiş oldu. Aynı zamanda Oxygen Esports da final oynadığı için EMEA finallerinde boy gösterecek.

Şampiyon Futbolist, Türkiye’nin Valorant’taki kralı kim sorusuna da eğlenceli video ile cevap verdi.

https://twitter.com/FutbolistCo/status/1380583858765201414?s=20

Ne kadar maç 3-0 bitse de maçın her haritası heyecan dolu geçti. mag0o‘nun yıldızlaştığı ilk harita olan Ascent 13-10 bitti. İkinci harita olan Icebox uzatmalara gitti. Toronto‘nun öne çıkan performansı Oxygen’e yetmedi ve uzatmalarda Futbolist bu haritayı 14-12 kazandı. Maçın son haritası Split’te Sage performansları dikkat çekti. Turko 25 kill, qRaxs ise 30 kill skoru ile oynadı. Aynı zamanda XISTOU da 25 kill skoru ile oynadı. Ancak bu yüksek kill performansları da Oxygen’i zafere götüremedi. Son haritayı da 13-11 kazanan Futbolist şampiyon olmuş oldu.

Challengers 1 MVP mag0o Oldu

Challengers 1 Final maçının ardından yapılan oylamayla İbrahim “mag0o” Temizel MVP oldu. Özellikle Ascent haritasında takımı adına önemli işler çıkardı. Icebox haritasında da iyi oyun ortaya koyan oyuncu, Split’te durgun bir oyun geçirdi.

İlginizi Çekebilir
cNed ile Jett Taktikleri
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments