1. Anasayfa
  2. VALORANT

Maç Sonrası Futbolist Oyuncusu SasuKe ile Röportaj

Maç Sonrası Futbolist Oyuncusu SasuKe ile Röportaj
Futbolist
0

VCT 2. Aşama Challengers mücadeleleri yarı finalinde Kafalar ve Futbolist karşılaştı. Gülen taraf 2-1 ile Futbolist oldu. Biz de maçtan hemen sonra Ufuk “SasuKe” Göktaş ile röportaj gerçekleştirdik.

1)VCT Challengers yarı finalinde Kafalar Esports’u 2-1 ile geçip finale yükseldiniz. Aynı zamanda EMEA finallerinde oynamayı da garantilediniz. Neler hissediyorsunuz?

EMEA finallerine kalmayı garantilediğimiz için çok mutluyuz ilk hedefimiz buydu. Bunu başardığımız için çok mutluyuz.”

2) İlk haritanın 13-1 gibi çok net bir skorla bitmesinden sonra Icebox’ı kaybettiniz. Sizce bunun sebebi qRaxs’ın Reyna tercihi miydi yoksa ilk maçın rehaveti mi vardı ?

“2. Haritayı kaybetmemizin sebebi planladığımız oyun planını uygulayamadık. Icebox her zaman bizim için problemli bir haritadaydı. Problem olmaya da devam ediyor.”

3) Maçın son haritası Haven’da ilk yarıda Kafalar’ın üstün oyununu gördük. Ancak ikinci yarıda o bildiğimiz Futbolist geri döndü. Bu geri dönüşü Kafalar seriyi bitirmeye yakınken yapmayı nasıl başardınız ? İkinci yarıda neyi değiştirdiniz ?

Haven ‘ın ilk yarısında pistol round ‘u kazandıktan sonra bonus round ‘u ve silahlı round ‘u verince ekonomik olarak çok zora düştük. Üstüne bir round kazanıp tekrar kaybedince ekonomimiz kartopu oldu ve silahlı round oynadığımız sayı azaldı. Bunun etksinin çok olduğunu düşünüyorum. İkinci yarıda her zaman olduğu kimi mentalimizi sıfırlayıp saldırı tarafımızın gücüne inandığımız için kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirmeyi başardık.

Espor Gazetesi ekibi olarak galibiyetten sonra bize vakit ayırıp sorularımızı cevapladığı için Ufuk Göktaş’a teşekkür ederiz.

İlginizi Çekebilir
FMIWbwuX0AkpNSD
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments