1. Anasayfa
  2. Espor

Avrupa Valorant Sahnesinde Güncel Transfer Söylentileri

Avrupa Valorant Sahnesinde Güncel Transfer Söylentileri
0

VCT Masters Aşama 2 Avrupa Valorant mücadeleri devam ederken ilk Challengers mücadelelerinde sürpriz sonuçlar ortaya çıktı. Özellikle favori gösterilen birçok takım erken elendiğine tanık olduk. G2 Esports, Fnatic, Team Liquid ve OG Esports EMEA finallerine katılma şansını kaybettiler. Bunun sonucunda bu takımlar birçok eleştiriye mağruz kaldı. Ardından bu kötü gidişatı sonlandırmak isteyen takımlardan bazıları için söylentiler artmaya başladı. Biz de bu güncel söylentileri sizin için derledik.

G2 Esports, Kadrosunda Değişiklik Yapabilir

Bildiğiniz üzere G2 Esports, Avrupa Valorant ‘ın espor sahnesine giriş yapmasıyla beraber neredeyse tüm turnuvaları domine etti. First Strike turnuvasına kadar olağanüstü performans gösteren ekip First Strike turnuvasında Heretics’e elenmişti. Ardından Davidp ile yollarını ayıran ekip, zeek ile anlaşmıştı. Fakat VCT mücadelelerinde Ninjas in Pyjamas‘a iki kez mağlup olan G2 için eleştiri okları bir kez daha onlara döndü.

G2, VCT Aşama 2 mücadelelerinde de Vitality’e 2-1 mağlup oldu. Eleştirilerin odağı haline gelen paTiTek için G2 macerası sonlanabilir. Onun yerine CS:GO’dan bildiğimiz isim Alex “ALEX” McMeekin IGL rolü ile G2’ya transfer olması süpriz olmaz. Liquipedia’ya göre de Ozzy G2 Esports için yakın olan isimlerden biri.

Fnatic Valorant Kadrosunda Köklü Değişiklik Yapma Peşinde

Fnatic Valorant kadrosunu 3 Şubat 2021’de duyurmuştu. First Strike turnuvasında final oynayan SUMN FC ile anlaşan Fnatic; VCT mücadelelerinde istediği sonuçları elde edememişti. Son olarak da Alliance’a 2-0 mağlup olan ekip kötü form grafiğine bir yenisi daha ekledi. Bu sonucun ardından tsack yedeğe çekildiğini gördük. Ancak yerine gelen oyuncu hakkında bir açıklama gelmedi. Bugün Arran Spake’ın Fnatic Valorant menajeri Colin Johnson ile yaptığı röportaja göre Fnatic şimdiye kadar 10 oyuncu denedi. Fakat henüz yeni ismini açıklamayan ekipte bir ayrılık daha gelecek gibi duruyor. Arran’a göre yedeğe çekilmesi beklenen bir diğer isim James “Mistic” Orfila.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments