1. Anasayfa
  2. VALORANT

Movistar Riders Valorant Oyuncusundan Hile Skandalı

Movistar Riders Valorant Oyuncusundan Hile Skandalı
0

İspanya merkezli Espor takımı olan Movistar Riders, bir Valorant oyuncusunun kullandığı hile yüzünden hareketli günler geçiriyor. Organizasyon, yakın zaman önce Avrupalı oyunculardan oluşan karma bir kadro duyurmuştu. Ne yazık ki aradan uzun bir süre geçmeden Fonseca “rapaztriste” Silva adlı oyuncunun takımdan çıkarıldığı duyuruldu.

Movistar tarafından yapılan açıklamaya göre, rapaztriste‘nin 16 Ocak günü LVP Rising Series elemelerindeki bir maçta rakibin yerlerini bilmek gibi şüpheli davranışlar sergilediği ve takım arkadaşlarının da bunu takım menajerine bildirdiği belirtildi.
Daha sonra LVP ve Valorant tarafından yapılan araştırmalarda rapaztriste‘nin rekabet avantajı elde etmek için oyunda izin verilmeyen kaynaklar kullandığı başka bir deyişle hile kullandığı tespil edildi.

Movistar Riders bu konu hakkında şu açıklamada bulundu ;

Adı geçen oyuncu artık Movistar Riders’ın bir parçası değildir. Yaşanan olaylar için LVP ve Riot Games’ten özür dilemek, hızlı bir şekilde yardık ettikleri için de teşekkür etmek istiyoruz. Elbette tüm Valorant hayranlarına ve turnuva katılımcılarına en içten özürlerimizi sunuyoruz.

Güncel Movistar Riders kadrosu şu şekilde ;

venezuela flag Carlos “scarx” Sanchez
poland flag Maks “kamyk” Rychlewski
hungary flag Mihály “Tishler” Kállai
czech republic flag Michael “mikigoalie” Buzek

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments