1. Anasayfa
  2. VALORANT

Killjoy’un Teleport Kapılarını Dışarıdan Açabildiği Bir Bug Bulundu

Killjoy’un Teleport Kapılarını Dışarıdan Açabildiği Bir Bug Bulundu
0

Yeni güncelleme ile gelen buglara bir yenisi ekleniyor. Valorant’a 2.0 güncelleme ile Alarm Bot(Q) yeteneği sayesinde bir bot atan Killjoy bu yeteneği ile bir çok oyuncuyu sinir edebiliyor. Bildiğini üzere Valorant haritalarında bulunan teleportlar sadece tek yönlü şekilde kapıları açılabiliyor.

Yakın zamanda yüklenen aşağıdaki videoya göre Bind haritasında bulanan teleport kapıları Killjoy‘un alarm botu sayesinde dışardan da açılabiliyor.

u/marckooooo adlı bir reddit kullanıcısı tarafından paylaşılan videoda Killjoy karakterinin Bınd haritasında Alarm Bot(Q) teleportların kapısını dışarıdan açabildiği görülüyor. Bu yetenek ile maçın gidişatını değiştirmekle birlikte oyuncuları şaşkına çevirebilirsiniz.

Riot Games‘in bu konu hakkında bir düzeltme yapıp yapmayacağı belli değil.

Killjoy’un yetenekleri ise şöyle;

Q – Alarm Botu: Gizli bir Alarm Botu kuşan. Menzili içine giren düşmanların peşine düşen bir robot göndermek için ateş et. Robot hedefine ulaştığında patlar ve hedefi Savunmasız hale getirir. Gönderdiğin botu geri çağırmak için kuşanma tuşuna basılı tut.

E – Taret:Bir taret kuşan. 180 derecelik bir koni içindeki düşmanlara ateş eden bir taret yerleştirmek için ateş et. Gönderdiğin botu geri çağırmak için kuşanma tuşuna basılı tut.

C – Nanosürü: Nanosürü bombası kuşan. Bombayı fırlatmak için ateş et. Nanosürü bir yere isabet ettiği anda gizlenir. Hasar veren nano robot sürüsünü salmak için Nanosürü’yü etkinleştir.

X- Tecrit: Tecrit cihazını kuşan. Cihazı yerleştirmek için ateş et. Uzun bir hazırlık süresinin ardından cihazın etki alanında kalan düşmanların hepsi alıkoyulur. Bu cihaz düşmanlar tarafından yok edilebilir.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments