1. Anasayfa
  2. VALORANT

Mika Daime, “Wardell” ve “Player 1” Tarafından Aimbot Kullanmakla Suçlandı

Mika Daime, “Wardell” ve “Player 1” Tarafından Aimbot Kullanmakla Suçlandı
0

Profesyonel TSM Valorant oyuncusu Matt “Wardell” Yu, konu ajan Jett‘i savunmaya geldiğinde Valorant sahnesinin en saygın yıldızlarından biridir. Bu yüzden 22 yaşındaki Mika Daime‘nin klibine rastladığında ilgisini çekti. Wardell, Twitch yayınında klibe net bir aimbot ve potansiyel duvar kullanımı(wallhack) olduğunu açık açık söyledi. Gen.G profesyonel valorant oyuncusu Keven ‘Player 1’ Champagne klip için aynı şeyleri söyledi.

Siz kullandığını düşünüyor musunuz?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Wardell klibi izlerken her şeyin çok bariz bir şekilde ortada olduğunu söyledi.Aiminin hemen kafaya kaydığını üzerine basarak belirtti.Bu kadar rahat vurabilmesinin sebebinin bu olduğunu söyledi.

Söz konusu yayıncı Mika Daime, platformdaki 130.000′den fazla takipçisi olan Facebook Oyun Topluluğu‘nda popüler bir kişidir. Bununla birlikte, söz konusu klip, (Cypher’ın öldürülmesi) Facebook sayfasında yayınlanan klibin yorum bölümünde görülebilecek bir çok hile kullandığına dair öfkeli söylemler,hakaret ve küfürler insanların tepkilerini ortaya koyuyor.

Riot Games, Vanguard‘ın etkinliğini ve sayılar açısından verimliliğini defalarca yineledi. Bununla birlikte Anticheat programından hala kurtulabilen oyuncular var gibi görünüyor. Öte yandan Mika Daime, kendi yorum bölümünde masumiyetini savunurken, insanları ve Riot Games’i, eğer klip mantığın ötesinde bir şüphe yaratıyorsa, VOD‘larını incelemeye davet etti.

Riot yakın zamanlarda oyunculardan gelen tepkilerden dolayı anticheat üzerine yoğunlaşmaya başlamıştı. Umarız bu çalışmalar kısa vadede meyvelerini verir ve oyuncular keyifli bir şekilde oyunlarını oynayabilir hale gelir.

https://esporgazetesi.com/cnedin-yeni-takimi-belli-oldu/
cNed
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments