1. Anasayfa
  2. VALORANT

Temsilcimiz Oxxgen Esports, Avrupa İkincisi Oldu!

Temsilcimiz Oxxgen Esports, Avrupa İkincisi Oldu!
0

Ülkemizde VALORANT başarılarına bir yenisi daha eklendi. Temsilcimiz Oxxgen Esports VCT: Game Changers 2: EMEA turnuvasında büyük finale kadar namağlup olarak gelmeyi başardı. İlk olarak son 16 turunda Peeposy ekibini 2-0 mağlup eden temsilcimiz, adını çeyrek finale yazdıran takımlar arasına girmeyi başardı. Temsilcimiz Oxxgen Esports, çeyrek finalde Rix.GG Lightining’i 2-0, yarı finalde ChatBanned ekibini 2-1, turnuvanın kazananlar finalinde ise G2 Gozen ekibini 2-1 mağlup ederek adını VCT: Game Changers 2: EMEA turnuvasında büyük finale yazdırmayı başaran ilk takım oldu.

Temsilcimizin büyük finaldeki rakibi TENSTAR Nova ise turnuvanın çeyrek finalinde diğer temsilcimiz SuperMassive Blaze’i lower bracket’a gönderen takım olmuştu. Daha sonra TENSTAR Nova yarı finalde G2 Gozen ekibine 2-1 mağlup olarak lower bracket aşamasına düştü. Lower bracket’ta istediği performansı gösteren öncelikle Guild X ekibini daha sonra temsilcimiz SuperMassive Blaze’i mağlup ederek turnuvanın dışına itti. Lower final’da da G2 Gozen ekibini mağlup ederek adını büyük finale yazdırdı ve temsilcimiz Oxxgen Esports’un rakibi oldu.

VCT: GAME Changers 2 – EMEA’da Büyük Final Heyecanı! Oxxgen Esports x TENSTAR NOVA

VCT: Game Changers 2: EMEA Büyük Finali’nde işler tam da bizim istediğimiz gibi gidiyordu. Temsilcimiz Oxxgen Esports, İlk harita BIND’ı 13-10, ikinci harita ICEBOX’ı 13-11 TENSTAR Nova karşısında kazanaran 5 maçlık seriye 2-0 önde başladı. Bir harita daha kazanmasıyla şampiyon olacak temsilcimiz için her şey yolunda görünüyordu. Üçüncü harita SPLIT, çekişmesi geçmesiyle birlikte temsilcimiz haritayı 10-13 kaybetti. Bu mağlubiyetle seri 2-1 duruma geldi. BREEZE haritasını 8-13, Ascent haritasını da 6-12 mağlup olan temsilcimiz seriyi 2-3 geride kapatarak turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Bu başarıyla birlikte temsilcimiz Oxxgen, $4.000 ödülün de sahibi oldu. Turnuvanın şampiyonu TENSTAR Nova ise $8.000 kazandı.

Espor Gazetesi olarak Temsilcimiz Oxxgen Esports ekibini gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments