1. Anasayfa
  2. VALORANT

TheSpike.gg Web Sitesi Yönetimi Hakkında Şok İddialar

TheSpike.gg Web Sitesi Yönetimi Hakkında Şok İddialar
0

Valorant’ın çıkmasıyla beraber birçok profesyonel olmayan turnuvalar yapılmaya başlanmıştı. Bu turnuvalar aynı zamanda profesyonel arenaya geçiş aşamasıydı. Tüm bu turnuvalarla başlayan serüveni de bizlere aktarmaya başlayan başlıca iki site bulunuyordu. TheSpike.gg ve vlr.gg. Bu iki site hala yaptıkları haberler, takım ve oyuncu sıralamaları, maç sonuçları gibi birçok alanda Valorant severleri bilgilendirmede öncü site konumundalar.

TheSpike.gg yazarı Mostafa Hossam, twitter üzerinden yaptığı açıklamada çalışanların maaşlarının 7 aydır ödenmediğini açıkladı. Bunun bir an önce sonlanması isteyen Mostafa, şu ana kadar 40.000$’ın üstünde ödenmesi gereken ücret olduğunu belirtti. Aynı zamanda site yönetimi çalışanlarının ödemelerini alamamalarını belirtmesi üzerine çalışanları geçiştirici cümlelerle oyaladığı belirtiliyor.

Site hakkındaki iddialar bununla da bitmedi. George Geddes iddialara yenilerini ekledi. George Geddes’in raporuna göre TheSpike.gg sitesinin CEO’su kokoin kullanıyor ve çalışanlarını taciz ediyor. Bu suçlamaların yanı sıra George Geddes de raporuna maaşların ödenmediğini ekledi.

Bu durumun nasıl sonlanacağını ya da nasıl çözüleceğini söylemek güç. Çünkü TheSpike.gg CEO’sundan suçlamalar ve iddialar hakkında hiçbir yanıt gelmedi. Umuyoruz ki bu durum bir an önce çözülür.
İlginizi Çekebilir
ngin valorant ayarları
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments