1. Anasayfa
  2. Espor

Maç Sonrası Futbolist Koçu İle Soru Cevap

Maç Sonrası Futbolist Koçu İle Soru Cevap
marqnue
0

Valorant Masters serisi 2. gün ilk maçında dün Futbolist ve Otherside karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen karşılaşmada Fut ekibi 2-1 ile kazanmayı başardı. Karşılaşmanın ardından Futbolist koçu Marqnue sorularımızı cevapladı.

İste sorular ;

Soru

Elemelerde mağlup olduğunuz rakibinizi mağlup etmeyi başardınız, maç geneli hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap

Maçın genelinde Icebox’u kaybettik ama kazanabilirdik de. Diğer 2 haritada zaten skor ve oyun tek taraflıydı. Icebox’un da böyle geçmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Soru

İlk harita da mağlup oldunuz. Reatek pozisyonlarında kötü başlayıp güzel tamamladınız ama TheNightChe’nin kritik raundlarda ki clutchlarına engel olamadınız ne düşünüyorsunuz?

Cevap

Icebox savunmada yine ciddi bireysel hata ve iletişim hataları yaptık. Özellikle savunma tarafı için bunları geliştirmemiz gerekiyor.

Soru

Ascent’de baskın bir hücum oyunu ve Havan’da da rahat bir savunma ile kazandınız bu oynadığınız oyun hakkında ne düşünüyorsunuz, bu rahat oyun sizi turnuvada hedeflediğimiz yere ulaştırır mı?

Cevap

4 tane ana haritamız olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar Icebox’ta resmi maç kazanamıyor gibi gözüksek de antrenman maçlarımız iyi takımlara karşı verimli geçiyor. Bir şekilde önümüzdeki dönemde bu sürecin de tamamlanacağını düşünüyorum. Sonrasında Bind oynayabiliriz belki

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments