1. Anasayfa
  2. VALORANT

Masters Reykjavik Heyecanı 24 Mayıs’ta Başlıyor

Masters Reykjavik Heyecanı 24 Mayıs’ta Başlıyor
Masters Reykjavik 24 Mayıs'ta
0

Kendi bölgelerinde başarı gösteren birbirinden yetenekli 10 takımın heyecan dolu maçlarına sahne olacak Masters Reykjavik’in rekabet dolu karşılaşmaları 24 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. 

Bu reklam alanını aktif et!

Uluslararası rekabetin sahnelendiği ve VCT 2. Aşama’nın zirvesi olacak Masters Reykjavik’te, kendi bölgelerinde başarı gösteren 10 takım İzlanda’daki çevrimdışı etkinlikte karşı karşıya gelecek. Takımlar toplamda 600 bin dolar ve önemli sayıda VCT Puanı için mücadele edecek.

Masters Reykjavik’te Mücadele Edecek Takımlar

En iyilerin mücadelelerine sahne olacak Masters Reykjavik’te; EMEA’dan Team Liquid ve Fnatic, Kuzey Amerika’dan Sentinel ve Version1, Kore’den Nuturn Gaming, Brezilya’dan Team Vikings ve Sharks Esports, Japonya’dan Crazy Raccoon, Güneydoğu Asya’dan X10, LATAM’dan KRÜ takımları sahne alacak.

MASTERS REYKJAVİK

Masters Reykjavik Heyecanı 24 Mayıs’ta Başlıyor

10 takımlık bir grup oluşturmak için en fazla oyuncu kitlesine sahip iki bölge olan Kuzey Amerika ve Avrupa’da en iyi performansı gösteren takımlar ikinci tura yerleştirildi. Kalan takımlar, aynı bölgeden iki takımın aynı gruba denk gelmeyeceği şekilde rastgele gruplara yerleştirildi.

24 Mayıs’ta başlayacak karşılaşmalarda, 10 takımlık bir grup oluşturmak için en fazla oyuncu kitlesine sahip iki bölge olan Kuzey Amerika ve Avrupa’da en iyi performansı gösteren takımlar ikinci tura yerleştirildi. Kalan takımlar, aynı bölgeden iki takımın aynı gruba denk gelmeyeceği şekilde rastgele gruplara yerleştirildi. Böylece aynı bölgedeki takımların ilk turlarda karşı karşıya gelmesi engellenmiş oldu. Masters’in ilk günü, Play-in ve Üst Eşleşme maçları ile başlayacak ve karşılaşmalar 6 gün boyunca devam edecek. Final karşılaşmaları ise 30 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

wtcN ve UNLOST Birlikte İzleme Etkinliğinde!

Tüm karşılaşmalar twitch.tv/valorant_esports_tr kanalında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca Riot Games, VALORANT Masters Reykjavik’i daha eğlenceli hale getirmek için her bölgede 2 içerik üreticisi ile maçların yayınını yaparak toplulukla birlikte izleme etkinliği gerçekleştirecek.

Valorant Türkiye’den ise birlikte izleme etkinliğinde yer alacak içerik üreticileri; Cantuğ “UNLOSTV” Özsoy ve Ferit “wtcN” Karakaya olacak.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments