1. Anasayfa
  2. Espor

Maç Sonrası BBL Koçu Gais ile Röportaj

Maç Sonrası BBL Koçu Gais ile Röportaj
0

VCT Masters Türkiye ikinci gün maçlarında BBL Esports ve Cyber Skull Esports‘tan nefes kesen bir mücadele izledik. Maçı BBL 2-0’lık bir seri ile kazandı. Sizler için BBL Koçu Eray “GAIS” Sarıkaya ile röportaj gerçekleştirdik.

SORU

5-12’den 8-13’e kadar uzayan bir Icebox maçı gördük. Sence Cyber Skull takımına fazladan 3 el vermenize neden olan hatalar neydi?

CEVAP

5-12’den 8-13 e gelmenin analiz edebileceğimiz bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkcası maç puanına ulaştıktan sonra ve rakiple aranızda hatrı sayılır derecede fark varsa böyle şeyler olabilir.

SORU

İki haritada da hem pasif hem de agresif oyunlar oynadığınızı gördük. Bu noktada anlık sorumluluk almanız gerektiğini hissettiğiniz özel anlar var mıydı?

CEVAP

Tamamen karşı rakibe göre maç içerisinde oyuncuların analiz etmesiyle oluşan bir durum pasif ve agresif oynamak.

SORU

Futbolist takımı ile First Strike finalinden sonra ilk defa karşılaşacaksınız. Sizce o zamandan şimdiye neler değişti, maçla ilgili bir öngörüşünüz var mı?

CEVAP

Biz üzerine koyarak devam ettiğimizi düşünüyoruz, rakip takım ne kadar oyuncu değişikliğine gitsede çok iyi bir takım ve takımı daha güçlendirdiklerine inanıyolar,umarım kazanır ve yarı finale adımızı yazdırırız.

BBL ve Cyber Skull Esports’a bize izlettirdikleri keyifli maç için teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda BBL Esports koçu GAIS’e bize ayırdığı zaman için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments