1. Anasayfa
  2. VALORANT

ShahZaM: “TenZ Dünyanın En İyi Oyuncusu”

ShahZaM: “TenZ Dünyanın En İyi Oyuncusu”
0

Sentinels’in kilit oyuncularından biri olan Shahzeb “ShahZaM” Khan, takım arkadaşı TenZ’in dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu ve çıtayı onun belirlediğini söyledi. Ayrıca deneyimli oyuncu VCT sitesine verdiği röportajda NA ve EU bölgelerinin aslında birbirine yakın oynadıklarını da dile getirdi.

İlk global etkinliğe katılmak ve diğer bölgelerin takımlarıyla ilk defa karşılaşmak size neler kattı?

Farklı bölgelere karşı oynamak biraz çılgın bir deneyimdi. Bundan önce herşey spekülasyonlardan ibaretti, bu yüzden neyin gerçekleşeceğini görmek keyifliydi. Kazanmak iyi hissettiriyor, kendi içimizde muhtemelen dünyanın en iyi takımı olduğumuzu biliyorduk ve Kuzey Amerika’daki oyunumuzla alakalı da kendimize çok güveniyorduk ve muhtemelen bölgedeki en tutarlı takım olduğumuzu da biliyorduk. Kendimizle alakalı bu beklentilere sahip olarak en büyük turnuvaya gitmek ve başarmak – bu yaptığınız her şeyin doğru ve iyi olduğunu ispatlıyor. İşte bu çok iyi bir his.

Artık TenZ takımın kalıcı bir üyesi oldu, onunla nasıl anlaşıyorsunuz ve birlikte ne kadar başarılı olabileceğinizi düşünüyorsunuz?

Bunu biz de turnuvadan hemen sonra öğrendik, öncesinde bilmiyorduk. Bu harika, TenZ muhteşem bir oyuncu. Bir bakıma bunun olması gerekiyor gibiydi, yalnızca bir yedek oyuncu değil ailenin bir parçası gibiydi. Bence bu adam çıtayı belirliyor, o dünyanın en iyi oyuncusu ve daha fazla antrenman yaptıkça, daha sağlam bir yapı inşa ettikçe ve daha yaratıcı oldukça önümüzde sadece ileri gitmek var. Rehavete kapılmadığımız sürece en iyi takım olacağız.

ShahZaM

ScreaM ile yaptığımız son röportajda EU ve NA arasında büyük bir rekabet olacağını söyledi fakat “NA’in bireysel performanslar konusunda sınırları var. [AB ve EU arasındaki] mesafe giderek azalıyor” dedi. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?

Bence takımlar birbirleri ile karşılaşmadan önce NA vs EU’nun nasıl olacağını söylemek imkansızdı. Birçok insan yorumlar yapıyordu ve ‘NA daha bireysel, EU daha taktiksel’ gibi hikayeler oluşturuyordu – fakat ben kesin olarak bunun yanlış olduğunu söyleyebilirim. Aslında NA’e çok benzer şekilde oynuyorlar ve bence kesin olarak hangi bölgenin daha iyi olduğunu söylemek mümkün değil. NA kesinlikle en güçlü bölgelerden biri ama EU da onlar arasında. Daha görmemiz gereken çok şey var.

Kaynak:https://tr.vct.gg/

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments