1. Anasayfa
  2. PUBG

Monster Notebook, PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvası PROTALITY’nin global sponsoru oldu!

Monster Notebook, PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvası PROTALITY’nin global sponsoru oldu!
0

Oyun bilgisayarı alanında Türkiye’nin lider markası Monster Notebook, ‘Protality EMEA Tour’ etkinliğini Türkiye’den Avrupa’ya taşıyor. Ülkemizde başlayan ‘PUBG PROTALITY Series’, Avrupa’da ‘Tulpar PROTALITY EMEA TOUR’ adıyla oyunseverlerle buluşuyor. 8 bin dolar ödül havuzuna sahip etkinlik, espor heyecanını zirveye çıkaracak!

Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve çevre birimi ürünleri alanında faaliyet gösteren Monster Notebook, global markası Tulpar’la PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvası PROTALITY’nin global ana sponsoru oldu. 

Açık elemelerin 21 Şubat’ta başladığı turnuvanın büyük finali ise 8, 9 ve 10 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. ‘Tulpar PROTALITY EMEA TOUR’, 8 bin dolar ödül havuzu ve nefes kesici karşılaşmalarıyla espor tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunuyor.

EMEA bölgesinin en iyi iki takımı belli olacak!

5. yılında heyecanı zirveye taşımayı sürdüren PROTALITY’de mücadele tüm hızıyla devam ediyor.  ‘Tulpar PROTALITY EMEA TOUR’da tüm EMEA bölgesinin en iyi iki takımı belli olacak.

Bu sezon Avrupa, Orta Doğu ve Türkiye’den takımların katılabildiği açık elemelere sahne olacak ‘Tulpar PROTALITY EMEA TOUR’un kazananı ve ikinci takımı, turnuvanın sahip olduğu iki adet Wildcard ile ‘PUBG EMEA CHAMPIONSHIP: SPRING’in playoff aşamasına direkt katılım hakkı kazanacak.

En iyi 8 takım büyük finale çıkacak!

Takımların dört farklı aşamada birbirlerine üstünlük kurmak için mücadele edeceği karşılaşmalar oyunseverlere heyecanlı anlar yaşatacak. Üst Grup, açık elemelerde başarılı olan takımlarla davetli takımları bir araya getirecek. Üst Grup maçlarından sonra en iyi 8 takım büyük finale yükselecek. Üst Grup aşamasına kalan son 16 takım ise şanslarını son kez alt grupta deneyecek.

Nefes kesen heyecan Twitch’ten canlı yayınlanacak!

Turnuvaya katılan 256 takım ve davetli takımlar arasından en iyi 16’sı büyük finalde sahne alacak! Nefes kesen karşılaşmalar üst gruptan itibaren İngilizce olarak twitch.tv/pubg_battlegrounds ve Türkçe olarak twitch.tv/pubg_battlegroundstr kanallarından izlenebilecek.

Hem ülkemizde hem de globalde espora yatırım yapmayı sürdüreceğiz.

Global arenada online espor izleyicilerinin 921 milyona ulaştığını belirten Monster Notebook Global Pazarlama Direktörü Birol Sülük, “Dünya çapında espor alanındaki oyun tutkunlarının 261 milyon seviyesine geldiğini görüyoruz. Oyunseverlerin yüzde 66’sının erkek, yüzde 34’ünün ise kadın olduğunu söyleyebiliriz. Toplam izleyici kitlesinin büyük çoğunluğunu orta yaş grubu oluşturuyor. Bu veriler bize espor alanının giderek geliştiğini ve büyüdüğünü gösteriyor. Aynı zamanda sektörün dünya çapındaki hacminin 2023 yılında 2 milyar dolar olduğu, bu rakamın 2032 yılında 11 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Espor alanında gidilecek yolun çok fazla olduğunu görüyoruz. Monster Notebook olarak bu hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Global markamız Tulpar ile PUBG: BATTLEGROUNDS PROTALITY turnuvasının ana sponsoru olduk. Türkiye’de espor alanında yatırımlarımızı sürdürürken global operasyonlarımızı da desteklemek adına geniş bir katılıma sahip böylesine büyük bir turnuvaya sponsor olmaktan çok mutluyuz. Oyun bilgisayarı alanındaki deneyimlerimizi bu alana gönül vermiş oyunculara, sektör paydaşlarına ve sektörün geneline yaymaya devam edeceğiz. Ülkemiz ve globalde espora yatırım yapmayı sürdüreceğiz.” dedi.      Turnuva formatı, takvim ve kurallar hakkında detaylı bilgi için: PROTALITY.GG

Tulpar PROTALITY EMEA TOUR maç günleri:

  • Alt Grup #1: 05.03.2024 – 20:00 TSİ
  • Alt Grup #2: 06.03.2024 – 20:00 TSİ
  • Büyük Final #1: 08.03.2024 – 20:00 TSİ
  • Büyük Final #2: 09.03.2024 – 20:00 TSİ
  • Büyük Final #3: 10.03.2024 – 20:00 TSİ

Monster Notebook Hakkında

Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve çevre birimi ürünleri alanında faaliyet gösteren Monster Notebook, ömür boyu ücretsiz bakım ve oynayamadığın oyun olursa koşulsuz iade hizmetleriyle müşteri mutluluğunu ön planda tutup, sektörde fark yaratıyor ve oyun severler tarafından tercih ediliyor. Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda faaliyetlerine devam eden şirket, yurt dışı operasyonlarını Dubai ofisi ile Lefkoşa ve Berlin mağazaları üzerinden yürütüyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments