1. Anasayfa
  2. VALORANT

G2 VALORANT Takımında Gerginlik

G2 VALORANT Takımında Gerginlik
2

VALORANT’ın ilk senesinde G2, oyunun en iyi takımlarındandı. Avrupa bölgesine hükmeden takım, uluslararası turnuvalarda da birçok başarı elde etmişti. Ancak 2021 yılında, bu ilk yılki başarılarını bir türlü yakalayamadılar.

Başarısız geçen bir yılın ardından Berlin merkezli organizasyon Haziran 2021’de kadrosunu dağıttı. Orijinal kadrodan kalan Óscar ‘mixwell’ Cañellas Colocho önderliğinde kurulan yeni kadro, VCT 3. Aşama Challenger Playofflarında başarı elde ederek Masters Berlin’e katılma hakkı kazanmıştı.

Ancak G2 Valorant takımı, EMEA Son Şans Elemeleri’nden istediğini alamadı ve turnuvaya 3. olarak veda etti. Team Liquid tarafından kaybedenler grubuna yollanan G2, kaybedenler finalinde de Guild Esports’a karşı 2-0 mağlup olarak Şampiyonlar Turu biletini kaybetti.

G2 Valorant

Takımdaki problemler hakkında konuşan Žygimantas ‘nukkye’ Chmieliauskas, 26 Ekim’deki yayınında izleyicilerinin sorularını cevapladı. 2020’de belki emekli olabileceğini dile getiren nukkye, takımdaki belirli bir kişinin kalması durumunda kendisinin devam etmeyeceğinin de altını çizdi.

“Belki gelecek yıl içerik üreticisi olacağım. Kim bilir? Hayatın nasıl gittiğini göreceğiz. Belki de espordan tamamen emekli olacağım. Asla bilemeyiz.”

“Takımın durumunun ne olacağı konusunda hiçbir fikrim yok. Eğer bazı insanlar takımda kalırsa, onlarla oynamayacağım. Belli bir kişi.”

Litvanyalı oyuncunun klibi Twitch kanalından hemen silmesine rağmen video, çoktan Twitter’da paylaşılmaya ve yorumlanmaya başladı. Paylaşılan tweetlerin altında birçok kişi takımın sorunlarıyla ilgili tartışmalara katıldı.

Bazı fanlar, bunun nukkye’ın ilk defa takımından şikayet edişi olmadığını ve özeleştiri yapması gerektiğini söyledi. Bazı fanlar ise takımdan nukkye’ın ayrılacağına kanaat getirdi. Reddit’te de tartışılan konuya yorum yapan G2 kurucusu Carlos “ocelote” Rodriguez, nukkye’ın takımdan çıkarılmasının delilik olacağını söyledi.

G2 VALORANT Takımı Son Turnuvasında!

G2 Valorant Ekibininin bu sene oynayacağı son turnuva büyük ihtimalle Red Bull Home Ground #2 olacak. 4-7 Kasım tarihleri arasında Londra’da oynanacak olan LAN turnuvasında 16 takım mücadele edecek. Turnuva öncesinde G2’nun kadroda değişikliğe gidip gitmeyeceği ise bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Berkay
Berkay
2 yıl önce

Russ hg

Berkay
Berkay
2 yıl önce
Yanıtla  Berkay

ben malim