1. Anasayfa
  2. Röportaj

Maç Sonrası Oxygen Esports Koçu Cuaj ile Röportaj

Maç Sonrası Oxygen Esports Koçu Cuaj ile Röportaj
cuaj
0

VCT 2. Aşama Challengers 1 yarı finali mücadelesinde Oxygen Esports, rakibi BBL Esports’u 2-0 yenerek galip geldi ve finale yükseldi. Ayrıca takım EMEA elemelerinde oynamaya da hak kazandı. Biz de Oxygen koçu Deren “Cuaj” Ülgen ile maç sonrası röportaj gerçekleştirdik.

1) VCT Challemgers yarı finalinde BBL Esports’u 2-0 ile mağlup edip finale yükseldiniz. Aynı zamanda EMEA finallerinde oynamayı da garantilediniz. Neler hissediyorsunuz?

Öncelikle çok mutluyuz tabi ki takımın böyle bir enerjiye ihtiyacı vardı. İnanıyorduk, bekliyorduk ve gerçekleştirdik. EMEA finallerinde oynamak bizim için büyük onur. Türkiye’yi temsil edeceğiz herkesin hayalini kurduğu bir durum. Orada da elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyorum. Destekleyen destekleyecek herkese çok teşekkür ediyorum.”

2) Daha önce First Strike Türkiye’de karşılaştığınız rakibiniz BBL’in oyun stratejilerini çalıştınız mı? First Strike maçına dönüp hatalarınızı analiz ettiniz mi?

Özel bir inceleme yapmadık. Biz kendini oyunumuzu kabul ettirmeye çalışan bir takımız. Ama tabi ki BBL ile çok fazla karşılaştığımız için kafamızda fikirlerimiz vardı uyguladık ve sonuca ulaştırdık. Hatalarımızı sürekli kontrol etmeye çalışan bir takımız. Bunun da sonuçlarını hızlı şekilde almayı başarıyoruz.

3) Bugün oldukça çekişmeli maçlar izlettiniz bize, takım oldukça organizeydi. Kendi seçiminiz olan harita Icebox’ta m1tez’den bir Reyna gördük, ve haritayı iki atak ajanı ile oynadınız. Bu oyun kompozisyonu üzerinde özellikle çalıştınız mı?

Bizim çok fazla olasılığımız var. Rakiplerimize göre oyun oynamayı seven bir takımız. Onların kompozisyon açıklarını değerlendirmeyi istiyoruz. Bu noktada elimizde çok fazla silah olabiliyor. Reyna tercihi ve double düelist havuzumuzda olan kompozisyonlardandı. Bugün oynamayı tercih ettik ve sonucunda başarılı olduk. Çalıştığımız çok farklı kompozisyonlarımız var bunları tabi ki açıklamıyoruz veya yeri gelmeden göstermiyoruz işin arkaplanında ciddi bir emek harcıyoruz.

Oxygen Esports koçu Cuaj’a, bize zaman ayırıp sorularımızı cevapladığı için çok teşekkür ediyor, final maçında ve EMEA elemelerinde başarılar diliyoruz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments