1. Anasayfa
  2. VALORANT

Riot İsmi Bit Scam Skandalına Karışanları Oyundan Men Etmeyi Düşünüyor

Riot İsmi Bit Scam Skandalına Karışanları Oyundan Men Etmeyi Düşünüyor
0

Geçtiğimiz günlerde bit scam adı altında bir iddia ortaya atıldı. Birçok yayıncı da bu iddiaların hedefi oldu. İddiaya göre birçok yayıncı kredi kartı dolandırıcılarıyla anlaşmalı olarak bağış almış. Aldıkları bağışın bir kısmını bağış sahiplerine geri yollamışlar ve bir kısmı da onlarda kalmış. Birçok yayıncının bunu yaptığı düşünülüyordu. Twitch’in önemli isimlerinden de itiraf açıklamaları gelince işlerin boyutu değişti.

Türkiye Twitch tarihine bu olaylar yabancı basına da yansıdı. Birçok espor yazarı bu olay hakkında twitter’da paylaşımda bulundu. Corentin Phalip ve Jake Lucky Riot’un bu skandalda adı geçip suçlu bulunanların oyundan uzaklaştırılacağı iddiasında bulundu.

300’e yakın Valorant oyuncusunun bu sebepten oyundan uzaklaştırılabileceği söyleniyor. Hem yayıncıların hem de esporcu olup yayın açanların bu iddia yüzünden oyundan men edilmesi gündemde. Esporcuların da aynı zamanda takımlarıyla bağı kopabilir. İddiaların ardı arkası kesilmezken yabancı basına da yansıyan gündemimizi an ve an öğrenmek için sayfamızı takipte kalın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments