1. Anasayfa
  2. VALORANT

Brimstone ve Killjoy için Bazı Lineuplar

Brimstone ve Killjoy için Bazı Lineuplar
lineuplar
0

Valorant’ta lineuplar oldukça önemli. Rakiplerinizden uzak, güvenli bir yerden atabileceğiniz molotoflar, size eli kazandırabilecek güçte olabiliyorlar. Bu yazımızda Reddit’ten Killjoy ve Brimstone molotof lineuplarını sizler için derledik.

Brimstone

1.Icebox haritasında B Bomba Alanı’nda genelde bombanın kurulduğu alana (default), Saldıran Başlangıcı’ndan Yakıcı atabiliyorsunuz. Böylece bomba kurulduktan sonra rakiplerinizin bombayı çözmesini ya da tam tersi durumda bombayı kurmalarını engelleyebiliyorsunuz. Bu lineup için yerdeki karolar ve konteynırlardan yardım alıyorsunuz.

2. Ascent haritası B alanı için olan bu lineupta ise defaulta, savunan tarafından Yakıcı atabiliyorsunuz. Hem bomba kurulmadan önce hem de bombayı savunurken kullanabileceğiniz bir lineup. Bunun için de yine yerdeki karolardan ve karşınızdaki ağaçtan yararlanıyorsunuz.

3. Son olarak da Heaven haritası A alanı kule altı için bir lineup bulunmuş. Bunun için de A Uzun’da durup, kulenin üzerindeki işlemeden hiza alarak yukarı doğru Yakıcı’nızı atıyorsunuz.

Killjoy

Killjoy’un Nanosürüleri, Brimstone’un Yakıcısı ile aynı mantıkla çalışmasına rağmen farklı bir mekaniğe sahip. Nanosürüler, el başlamadan yerleştirilir ve patlamaları bekletilirse rakipler tarafından kırılabiliyor ve kullanılamadan işlevsiz hale gelebiliyor. Ancak el ortasında atılan Nanosürülerin rakipler tarafından kırılması daha zor, bu nedenle de attıktan hemen sonra patlatırsanız rakiplerinize oldukça zarar verebilirsiniz.

1. Icebox haritası B alanı için olan bu lineup, daha önce de Brimestone için bahsettiğimiz, default alan için. Nanosürünüzü, Brimestone’unkine kıyasla daha kapalı bir alandan attığınız için de daha güvenli. Böylece rakiplerinizin bombayı çözmesini kolayca engelleyebilirsiniz.

2. Bu lineup da Split haritasında oldukça kullanışlı. B Garaj’ın dışından atılan nanosürü, tam olarak default olarak adlandırılan alana düşmese de, B Arka’da saklanan oyunculara zarar verebiliyor.

3. Bind haritası A alanı için olan bu lineup videosunda ise, alandaki birçok farklı alana A Kısa’dan nasıl nanosürü atılacağı hızlıca gösterilmiş. Bunlardan bazıları default bomba kurma alanlarına düşerken, bazıları ise rakibinizin sizi bekleyebileceği (Lamba, Ninja) alanlar için.

Umarız derlediğimiz lineuplar işinize yarar, keyifli oyunlar!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments