1. Anasayfa
  2. Röportaj

Maç Sonrası Beşiktaş Esports Koçu Raavas ile Röportaj Yaptık

Maç Sonrası Beşiktaş Esports Koçu Raavas  ile Röportaj Yaptık
0

VCT: 3. Aşama – Challengers 2 ana turnuva Beşiktaş EsportsBBL Esports maçında gülen taraf 2-0 ile Beşiktaş Esports oldu. Maçın ardından Beşiktaş Esports Koçu Raavas ile röportaj gerçekleştirdik.

Soru

Oynanan iki haritada da rakibinize karşı üstünlük kurmayı başardınız ve 2-0 galip geldiniz. Neler hissediyorsunuz ve BBL’in performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Cevap

Zamanında şampiyonluk yaşamış ve bir çok tecrübeye imza atmış bir rakibe karşı açık ara bir üstünlük kurduk. İçimizde bulunan takımımıza ait özgüvende çok büyük taşlar yerine oturdu. Mutluyuz fakat erken rehavete kapılmak istemiyoruz. BBL tarafında gözlemlediğim kadarıyla oturmayan temel taşlar bulunuyor. Bunu daha maça başlamadan önce bile hissedebiliyorduk. Çünkü kadrolarına dair bilgimiz dahi yoktu. Maçta da bu durumu hissettik.

Soru

Ana etkinliğe, açık elemelerde zorlu bir süreçten geçerek, oldukça başarılı bir şekilde geldiniz. tecoNe’ın bireysel başarısı dışında takım olarak da çok iyi oynadınız. Sizce -yeni transferleri de göz önüne alacak olursak- açık elemelerde oynamanın takıma nasıl bir yararı oldu?

Cevap

Açık elemelerin transferler ile bize en büyük yararı aslında takım içerisindeki en büyük eksikliği takım iletişimini çözebilmek adına oldu. Çünkü aksilikler peşimizi asla bırakmadı. Elemelerde Mr.Falin rahatsızlandı, Combatry İspanya’ya gitti derken antrenman yapamaz olduk. Attığımız her maç bize tecrübe ve deneyim kazandırdı iletişimde.

Soru

Kapalı elemelerde Digital Athletics’e ve Thunderbolts Gaming’e karşı galibiyet aldığınızı da göz önünde bulunduracak olursanız turnuva içerisinde kendinizi nerede görüyorsunuz, diğer takımları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bize zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ediyor, turnuvanın kalanında başarılar diliyoruz.

Cevap

Temel olarak nitelendirecek olursak canlı yayında Combatry’nin dediği gibi biz her şeye çok açız, kim bizden iyi kim bizden kötü umursamıyoruz. Bizim işimiz başarı ve gelecek. Takım olarak bunun için varız, elimden gelen her şeyi bunun için yapıyoruz. Maç sonuçları doğrultusunda büyük Beşiktaş JK taraftarının yüzünü güldürdüğümüzü düşünüyoruz. Bizim için yeterli olan cevap gerçekten bu.

Bizimle röportaj yaptığı için Beşiktaş Esports Koçu Raavas’a çok teşekkür ediyor ve takımına turnuvada başarılar diliyoruz.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments