1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shroud, Müthiş Bir Sniper Taktiği Buldu!

Shroud, Müthiş Bir Sniper Taktiği Buldu!
0

Michael ‘Shroud‘ Grzesiek, Valorant’ta oyuncuların en sevdikleri profesyonel oyuncular gibi nişan almalarına yardımcı olabilecek çılgın bir numara keşfetti. Sniper Taktiği o kadar iyi ki, kendisi de kullanmaya başladı.

Shroud’un Valorant’ı sevdiği birçok kişi tarafından biliniyor. Oyunu hem harita tasarımları hem de takım taktiğine bağlı olması sebebiyle öven Shroud, VCT 3. Aşama açık elemelerine katılmak için bir takım kurarak rekabetçi arenaya bile dönüş yaptı.

Bu jenerasyonun en iyi FPS oyuncusu olarak bilinip saygı duyulmasına rağmen, kendisi sürekli oyununu ve yeteneklerini geliştirebilecek yeni yollar arayışında. Ve yakın zamanlarda, Valorant ayarları ile oynarken bunun efektif bir yolunu buldu.

Kendi kendine özel oyun oynadığı sırada Shroud, yapması gereken bir şey olduğunu hatırladı. “‘Keskin Nişancı Tüfeği – Hedefleme‘ ayarını ‘Değiştir’den ‘Basılı Tut‘a çekmeliyim. Nedenini size göstereceğim. Ben de bunu birkaç gün önce keşfettim.”

İki seçenek arasındaki hedefleme (aim) hızlarını karşılaştıran Shroud, Basılı Tut seçeneğinin Değiştir’e kıyasla daha hızlı olduğunu gösterdi. “Bunu kullanmak garip, çünkü Counter Strike’tan gelen bir alışkanlıkla sağ klik basıp bekliyorsunuz. Ancak Valonrant’taki Basılı Tut seçeneği çok iyi.”

Ayrıca bu yöntemin, agresif oynamayı tercih edip dar açıkları kontrol altına alan oyuncular için mükemmel olduğunu da söyleyen Shroud, buna alışmanın zaman alacağını da kabul etti. Oyuncunun sürekli odak olması gerektiği için ekstra baskı altında kalabileceğini de ekledi.

Bu özellik, oyunun başından beri var, bu nedenle de Shroud’un keşfi tam anlamıyla çığır açıcı değil. Ancak bu özelliğin kullanıldığını profesyonel arenada ve yayıncılarda neredeyse hiç görmedik. Shroud’un keşfi, bu anlamda çığır açıcı olup profesyonel “sniper” oyuncularını etkileyebilir. Eğer siz de bu taktiği denemek istiyorsanız ayar: Ayarlar > Kontroller > Ekipman altında bulunuyor.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments