1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant “error code 0” Nedir ve Nasıl Düzeltilir?


0

Error code 0, Valorant 1.08 yamasından sonra birçok oyuncu için çok can sıkıcı bir hata haline geldi.Sorunu çözmenin bazı kolay yolları var ancak düzeltilmesini beklemek muhtemelen en iyisi.

Valorant yama güncellemeleri, genellikle oyuncuların sinirlerini bozma eğiliminde olan bir dizi hata ve hata kodunu beraberinde getirmesiyle ünlüdür. Valorant 1.08 yamasından sonra yeni bir hata kodu ortaya çıktı.Buna “error code 0” denir. Oldukça sinir bozucu ve sorunla karşı karşıya olan oyuncular gerçekten de soruna kalıcı bir çözüm istiyorlar.

Bu hataya tam olarak neyin neden olduğunu bilmiyoruz, ancak düzeltmenin en iyi yolu Riot Games’in Valorant dosyalarından düzeltmesi olabilir.

Error code 0 Nasıl Düzeltilir?

Valorant’ın 0 hata kodunun kesin nedeni bilinmemektedir; ancak, bazı oyuncu tabanının söylediklerine bağlı olarak, bunu anti-cheat Vanguard’a bağlayabiliriz.

İşte sorun için bazı genel düzeltmeler:

1. Vanguard’ı Yeniden Yükleyin

Soruna yönelik en basit çözümlerden biri, Vanguard’ı sisteminizden silip Valorant’ın resmi web sitesi üzerinden yeniden yüklemektir. Ancak oyun istemcisinden çıkmadıkça bunu yapmanıza izin verilmeyeceğinden, onu kaldırmaya çalışırken Valorant istemcisinin içinde olmadığınızdan emin olun.

Vanguard’ı yeniden kurduktan sonra, yazılımın etkinleştirilmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekecektir.

2. Valorant’ı Yeniden Yükleyin

Hata kodu Vanguard’ı yeniden yükledikten sonra bile devam ederse, Valorant’ın kendisini silebili ve yeniden kurabilirsiniz. Bu biraz zaman alabilir ancak hata kodunun düzeltilme şansı bu yöntemle çok daha yüksek olacaktır.

3.Router(modem)’ınızı Yeniden Başlatın

Error code 0 da bir yönlendirici sorunu olabilir, bu nedenle yönlendiricinizi yeniden başlatmak ve ethernet kablolarınızı kontrol etmek sorunu hemen çözebilir.

4. Valorant’ın Müşteri Desteğiyle İletişime Geçin

Bütün denemelere rağmen başarısız olursanız, düzeltmeyi beklemekten başka sahip olduğunuz diğer tek seçenek bu olduğundan, Valorant’ın müşteri desteğine her zaman şikayette bulunabilirsiniz.

https://esporgazetesi.com/football-manager-2021-ne-zaman-cikacak/
2021

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments