1. Anasayfa
  2. VALORANT

Fnatic, Moe40’ı Valorant Takımından Çıkardı

Fnatic, Moe40’ı Valorant Takımından Çıkardı
Fnatic Valorant Güncellendi
0

3 Nisan’dan beri Fnatic Valorant takımında aktif oynamayan Muhammad “Moe40” Hariff, resmi olarak takımdan ayrıldı.

Moe40 ve Kostas “tsack” Theodoropoulos, takımın Challengers 1’de beklenmedik bir şekilde erken elenmesinden sonra 3 Nisan’da yedeğe çekilmişti. Takımın 2021 VCT’ye yavaş başlaması ve beklentileri karşılayamaması sonucu gelen karar; takımda değişikliğe mi gidiliyor sorularını akla getirmişti. Moe40 ise, yeni takım tekliflerine açık olduğunu ve azimli bir oyuncu olduğunu dile getirmişti. Bunun ardından 7 Nisan’da attığı tweetle; akımdan resmi olarak ayrıldığını ve yeni kadrosu ile Fnatic’e başarılar dilediğini dile getirmişti.

Moe40, Fnatic kadroyu kendi organizasyonu altına almadan önce SUMN FC (Sage Ult My Nan Football Club) takımında oynuyor idi. Şu an SUMN FC ekibinden aktif olarak Fnatic’te kalan oyuncular Jake “Boaster” Howlett;, Domagoj “Doma” Fancev, ve James “Mistic” Orfila. tsack ise hala takımda bulunan ancak aktif olmayan oyuncular listesinde bulunmakta. Moe40 ise resmi olarak Fnatic tarafından bırakıldığını öğrendik. Bununla birlikte gelen açıklama:

“FNATIC ile resmi olarak yolumu ayırdım ve resmi olarak serbest bir oyuncuyum; arkadaşlara yeni kadrolarında iyi şanslar diliyorum. Sürerken eğlenceliydi. Bu turnuvadan sonra hâlen yeni bir takım arayışındayım, daha önce belirtildiği gibi her zamankinden daha motiveyim.”

Bu haber, Fnatic’in CS:GO efsanesi Olof “olofmeister” Kajbjer Gustafsson ile Valorant takımları için deneme yapma yönündeki isteklerini açıkladıktan sonra geldi. Fnatic’in yeni maçlarına oldukça az bir süre kaldı; takım 10 Nisan’da başlayacak olan VCT 2. Aşama – Challengers 2 açık elemelerinde yarışmaya hazırlanıyor. Bu da demek oluyor ki, takımın yeni oyuncusu ile kısa bir süre tanışacağız!

Takımın şuanki kadrosu ise şu şekilde:

  • united kingdom flag Jake “Boaster” Howlett (IGL)
  • croatia flag Domagoj “Doma” Fancev
  • united kingdom flag James “Mistic” Otfila
  • united kingdom flag Jacob “mini” Harris (Koç)
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments