1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant 3. Bölüm’de Dereceler Düşecek!

Valorant 3. Bölüm’de Dereceler Düşecek!
0

Valorant 3. Bölüm’e yaklaşırken derecelerin sıfırlanması hakkında bir çok soru işareti topluluk tarafından geliştiricilere yöneltildi. Riot Games Kıdemli Rekabetçi Tasarımcısı “EvrMoar“, oyuncuların derecelerinin tamamen sıfırlanmasından korkmalarına gerek olmadığını belirtti. Ancak yine de sert bir düzenlemeye gideceklerini belirten geliştiricinin açıklaması şöyle:

21 Haziran’da Valorant 3. Bölüm Hakkında Detaylı Bilgiler Gelecek

“Derecelendirme sisteme gelecek değişiklikler var, ve şu an bu değişiklikleri nasıl tartışacağımıza dair fikirlerimizi toparlamaya çalışıyoruz – bu değişikliklerden, 21 Haziran 20:00’da gerçekleşecek Valorant 3. Bölüm Canlı Yayını‘nda bahsedeceğiz. Daha büyük derecelendirme sıfırlamalarını, yeni bölümlere geçerken yapıyoruz.

Planlanmış bir tamamen sıfırlama yok, daha önce de bundan farklı tweetlerde bahsetmiştim, ancak yine de oldukça büyük bir kaos çıkacak ve insanların bekledikleri sonuçlara erişemeyecek gibi duruyor. Rankleri oldukça düşürecek, ağır bir derecelendirme sıfırlamasına gideceğiz, ve bu MMR’ı etkileyecek (planlanan diğer düzenlemeler ile beraber).”

Henüz bu sıfırlamanın oyundaki dereceleri ne kadar düşüreceğine ve dereceli oyunları nasıl etkileyeceğine dair bir bilgi yok. Önceki derece sıfırlamalarında, oyuncular derecelerini tekrar açmak için yerleştirme maçı oynamak zorunda kalıyordu ve bu sistemde MMR’a da bakılıyordu. Ancak 3. Bölüm’de sistemin nasıl çalışacağına dair bir bilgi yok.

EvrMoar’ın dediğine göre, oyuncular 2. Bölümdeki derecelerinden düşük dereceler ile yeni bölüme başlayacak ve geri çıkmak için uğraşmaları gerecek. Bu durumda, MMR’lar da güncellenerek maçların dengelenmesi sağlanabilir. Derecelendirme sistemine gelecek değişikliklerin hepsinin açıklanacağı, 3. Bölüm Canlı Yayını’nı kaçırmayın!

Sizce bu düzenleme nasıl olacak?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments