1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Geliştiricileri Yeni Modlar Hakkında Konuştu

Valorant Geliştiricileri Yeni Modlar Hakkında Konuştu
Valorant'ta FPS
0

Valorant geliştiricileri, Reddit üzerinden topluluk ile yaptıkları soru-cevapta, yeni oyun modları üzerinde çalıştıklarını belirtti.

16 Şubat’ta çıkan “Tırmanış“, Valorant oyuncuları tarafından keyifle oynanıyor. Bununla beraber, Valorant’ın çıkışından beri 6 oyun modu gelmiş oldu. Bunlardan biri de yılbaşı zamanında gelen “Kartopu Savaşı” idi. Bazı modlar (dereceli/derecesiz) kalıcı iken, “Tırmanış” ve “Kartopu Savaşı” gibi modlar sadece belirli aralıklarda oynanabiliyor.

valorant geliştiricileri
Yeni gelen “Tırmanış” modu

Reddit’te yapılan soru-cevapta, geliştiriciler takım boyutları ve oyun süreleri ile oynayarak farklı modlar denediklerini söyledi.

Ayrıca geliştiricilerden biri, kuralları dereceli/derecesiz oyunlar ile aynı olan, ancak daha kısa süren bir mod üzerinde çalıştıklarını söyledi. Daha kesinleşmediğini belirten geliştirici, takipte kalın dedi.

Değişime açık olduklarını belirten geliştirici ekibi, 3v3 ve 7v7 oynanacak modlar ile deneyler yaptıklarını da belirtti. Özellikle 3v3 oyunun prototipini yaptıklarını, ve küçük haritalarda denediklerini de ekledi. Ayrıca 7v7 modu ise “Tırmanış” modunda denenmiş, ve ekip tarafından beğenilmiş.

Ancak geliştiriciler, 7v7 modunun gelmesine daha zaman olduğunu da belirtti. Bunun nedeni, parti oyuncu sayısının 5 kişi olarak ayarlanması. 5 kişilik partiler ile devam ederlerse, oyuncuların tanımadıkları 2 oyuncu ile eşleşmek zorunda kalacak. Partileri 7 oyuncuya çıkarırlarsa da bunun “client”ta birçok değişikliğe neden olacağını, ve modun gececeğini belirttiler.

Comment
byu/RiotPwnieride from discussion
inVALORANT

Sürekli yeni oyun modları üzerinde çalışan ve topluluğun fikirlerini de önemseyen Riot Valorant ekibinin tasarlayacağı yeni oyun modlarını heyecan ile bekliyoruz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments