1. Anasayfa
  2. VALORANT

KAY/O’nun Silah Uğurundaki Gizli Mesaj

KAY/O’nun Silah Uğurundaki Gizli Mesaj
KAY/O Valorant
0

Valorant’ın hikayesinin ilerlemesi ile beraber Riot oyuna küçük sürprizler ve ipuçları eklemeye devam ediyor. Bunlardan en yeni keşfedileni ise KAY/O ve Brimestone‘u ilgilendiriyor.

Valorant 3. Bölüm 1. Kısım ile beraber, Valorant Protokolü’nden yeni bir ajan ile tanıştık: duygusuz bir savaş silahı olan KAY/O. Ürkütücü ajanımız hakkında henüz birçok bilgiye sahip olmasak da, genel Valorant hikayesi içerisinde, kendisinin Killjoy tarafından geliştirildiğini biliyoruz. Amacı, Dünya 2’deki Radyantları öldürmek olsa da, Valorant Protokolü’nü ihlal edip etmediğini bilmiyoruz.

Oyunun hikayesini öğrenmeye devam ettiğimiz şu sıralarda, KAY/O’nun Valorant Protokolü’nün kurulmasında rol oynayan Brimestone ile olan ilişkisi hakkında bize bazı ipuçları verebilecek yeni bir oyun içi özellik keşfedildi.

Riot’un KAY/O için yayınladığı resmi tanıtım fragmanından da hatırlayacağımız üzere, Brimstone, rakip ajanlara karşı KAY/O’yu eğitiyordu. KAY/O tekrar tekrar hayata dönerken, hatalarından ders alıyor ve uyum sağlamaya zorlanıyordu. Bu nedenle de fanlar, KAY/O’yu bu süreçte eğiten Brimestone’u, robotun bir kitle imha silahına dönüşmesinden sorumlu tutuyor. Ayrıca, ikilinin ajan kontratlarında bulunan kartları da birbirlerine çok benziyor.

kayo gunbuddy

Bir fan tarafından keşfedilen “easter egg” ile beraber, Brimestone ve KAY/O arasındaki ilişki biraz daha aydınlandı. Bu “easter egg”i bulmanız için gereken adımlar şöyle:

  1. KAY/O ajan kontratında 10. Seviye’ye ulaşın ve ROBO/TABANCA Klasik silahını açın
  2. Klasiği, koleksiyonunuzdan kuşanın
  3. Yine KAY/O’nun ajan kontratında; 6. seviyedeki Bellek Çipi Uğuru ve 9. seviyedeki Bellek Kaydı Kartı‘nı da kuşanın
  4. Maça girerken Brimstone kilitleyin
  5. Klasiğinize takılı Bellek Çipi Uğuru’nun açıldığını göreceksiniz.

Henüz bu “easter egg”in anlamına dair tam olarak geliştirilmiş bir teori yok. Ancak elimizdeki küçük bilgiler ışığında çıkarabileceğimiz sonuç, Brimstone’un KAY/O’nun eğitimi üzerinde büyük rol oynadığı ve KAY/O’nun “Bellek” kayıtlarından sorumlu olduğu.

Keşfi yapan oyuncunun Reddit üzerinden başlattığı tartışmaya katılan, Valorant Sanat Yönetmenlerinden Sean “oniram177” Marino, şimdiye kadar oyuna eklenen “easter egg”lerin hepsinin bulunduğunu söyledi. KAY/O’nunkinin bulunmasının beklediğinden uzun sürdüğünü belirten oniram177, oyun ilerledikçe sürprizler eklemeye devam edeceklerini de dile getirdi.

İlginizi Çekebilir
cned valorant ayarları
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments